Любимото ни лято вече е зад нас, както и спомените, които събрахме и дозата слънчеви усмивки. Тук е прекрасната есен - пъстра и уютна, носеща още много поводи за добро настроение, нови проекти и разбира се, креативни начини да изразим себе си. 


Както знаете дамските чанти са нашата страст, а тенденциите са нещо, което винаги следим, за да направим най-доброто за вас. В тази връзка бихме искали да споделим и какви са очакващите есенни трендове при тези прекрасни аксесоари. 


Ако трябва да определим какво преобладава сред тазгодишните есенни трендове, бихме заключили, че те съчетават в себе си класиката и модерното. От малки практични дамски чанти, до големи и внушителни модели - отново имаме много интересни и разнообразни варианти. 


Ще навлезем в детайли и ще ви предложим наистина качествени дамски чанти, които произвеждаме ние, от Zarena.


Модерни дамски чанти есен 2022


Дамски чанти с малка и голяма дръжка

Този класически стил ще е супер модерен тази есен. Той е един от най-елегантните за сезона. Пренесете класическия шик в ежедневието с лекота, като изберете дамска чанта с такъв дизайн. 


Нашата прекрасна Nicole е чудесен начин да прегърнете този стил. Освен, че разполага с малка и голяма дръжка, тя притежава и красива релефна повърхност, която блести ярко, за да ви представи по най-добрия начин. 

Дамски чанти във форма полумесец

Тази форма стана толкова модерна, че се превърна в любима на много дами. И няма как да е иначе. Заоблената форма намеква за женственост и увереност - каквато вярваме всяка от вас желае да излъчва. 


През предстоящите есенни месеци дамски чанти тип полумесец ще са актуални както в мини варианти, така и в по-големи ежедневни дизайни. 


Нашата Penelope е тук да отговори на нуждите ви, ако този тренд ви е привлякъл. Освен модерната форма, тя притежава и прекрасен елемент тип-колан и красива позлатена дръжка-синджир. 



Сгъваеми дизайни

Още един интересен тренд са чантите, които се затварят чрез сгъване. Модерни са както моделите, чиито горна част стига почти до края на чантата, така и такива, които стигат малко под средата.

Актуални ще са дамските чанти , които да носите в ръка, също и тези, които се носят на рамо. 

Освен че са много привлекателни, тези чанти са особено практични. Правоъгълната им форма дава възможност да съхранявате повече вещи в тях. Красивите позлатени катарами също са много елегантен и впечатляващ щрих. 

Аngelina е нашето есенно бижу, което блести с прекрасната си модерна форма и ще ви предложи онова луксозно усещане, от което се нуждаете. 

 

Функционални дамски чанти

Ако има нещо, което все повече започва да се цени при модерните дамски чанти - това е практичността. Едни от тренд моделите през този сезон ще са тези, които могат да променят своята функция според нуждите на притежателките си. 


Нашата изчистена и супер адаптивна голяма чанта за рамо Julia, притежава регулиращи дръжки, благодарение на които с едно лесно движение можете да я превърнете в удобна стилна раница.


Дамски чанти тип лодка

Друга актуална форма през този сезон ще бъде елегантната чанта тип лодка. Можете да срещнете най-различни нейни вариации с атрактивни принтове и изчистени дизайни. Какво ще изберете, винаги ще бъде въпрос на вкус и личен стил. 


Ако искате да изпробвате тази стилна форма, можете да изберете нашата очарователна чанта Maria. Тя има дълга широка дръжка, което я прави супер модерна и удобна и сме твърде уверени, че ще се превърне в любимия ви аксесоар. 


В следващата статия ще обърнем специално внимание на актуалните цветове при дамските чанти за есента. Ако искате да разгледате и останалата част от нашата колекция, заповядайте на сайта на Zarena


Остави коментар

×