Най-хубавото чувство е да подарявате и да радвате любимите ви хора, нали? Независимо от повода, подаръкът избран с грижа и внимание придобива голяма стойност. Невинаги това обаче е лесна задача. Именно затова с тази статия целим да ви насочим към конкретен артикул от висококачествените кожени изделия на Zarena , който винаги ще влезе в употреба и ще впечатли празнуващия.  За да ви помогнем да направите най-добрия избор, ще разгледаме видовете дамски портмонета и на какви нужди биха отговаряли най-добре.

 

На фокус : ПОРТМОНЕТО

Без значение за мъж или за жена, качественото портмоне е не само красив, но и практичен и стилен подарък за почти всеки повод. От рожден ден, до дипломиране или повишение, символиката и сантиментът вложени в избора на красивия аксесоар, се отличават и запомнят. Точно затова този жест ще остави положителни емоции у всекиго.

Ако искате да инвестирате в наистина качествен аксесоар от този вид, трябва да сте сигурни, че той ще предложи няколко неща: ще пази ценностите ви, ще ви помогне да ги държите добре подредени и когато го използвате, ще изпитвате удоволствие от красивия му вид и комфорта, който предлага. Това е аксесоар, който не се сменя често, затова си струва да изберете модел, който ще издържи на многократното ползване, а определено кожените портмонета са такива. 


След като вече сте решили да си направите този прекрасен подарък или да зарадвате ваш любим човек, е време да помислите какъв вид портмоне да изберете. Ще се съгласим с вас, че разнообразието е наистина голямо и е нормално това да ви затрудни. 

С изменянето на модните тенденции, вече съществуват много различни по форма и цвят портмонета. В последните години, все по-малките и практични портмонета, както и картодържатели, взимат превес при избора за стайлинг най-вече при поколение Z. Тази тенденция се наблюдава по-често при жените, докато мъжете се придържат най-вече към традиционните модели портмонета. Въпреки това, класическото по форма и цвят кожено портмоне ще е винаги актуално и необходимо.

Как да изберете подходящото портмоне?

Пренаситеният пазар със сигурност не улеснява задачата ви, но с точните насоки винаги можете да стигнете до правилния избор.

 На първо място помислете какъв е стила на човека, за когото купувате. След което, вземете предвид функционалността на артикула и удобството, което може да предоставите с него.

Класически : Заложете на голямо портмоне в изчистен цвят, който да подхожда на цветовата гама на дрехи и аксесоари. Също така обърнете внимание на подразделенията в портфейла, за да сте сигурни, че подаръкът ще е не само стилен, а и практичен. Плюсът на големите портмонета е че са мултифункционални и събират всичко нужно на едно място. Минусът при тях обаче е че са доста обемисти и тежки и не се побират в повечето малки и много актуални чанти.

Спортно-елегантен: В този случай изберете малко портмоне и/или картодържател, който ще може да се комбинира с всеки размер чанта. В този случай може да експериментирате с цвета или дори да изберете красив принт, който би отивал на всяка визия. Вътрешната организация на малките портмонета е по-ограничена от тези на големите, но практичният размер и лекотата им със сигурност компенсират наличността на много отделения и пространство.

Защо да изберем кожено портмоне за подарък?

Качеството е неизменна част от стила и вечната актуалност на един аксесоар. Именно затова всички чанти и аксесоари на ZARENA  от висококачествени естествени италиански кожи ще бъдат винаги неподвластни на времето.

По всичко личи, че кожените изделия са инвестиция, която си заслужава, особено ако държите на здравината, усещането са лукс и комфорт. Освен това кожата е винаги на мода, така че можете да сте сигурни, че подаръкът ви няма да загуби актуалността си. 

 Ние, от Zarena, залагаме на най-качествените материали, като използваме естествена кожа и работим с усъвършенствани технологии за нейната обработка. Но не само това. Във всеки един продукт ние влагаме качество, креативност и страст, за да Ви предложим най-доброто!

 

Правилното портмоне за правилната чанта

Поради неизменната нужда от портфейл във всяка дамска или мъжка чанта, не всеки път, когато правите такъв подарък, той ще е от първа необходимост за избрания от вас човек. Затова, ако желаете портмонето наистина да се превърне в използваема вещ, то помислете за чантата, с която ще си пасне перфектно.

Дори в бюджета ви да не се вписва закупуването на чанта и портмоне в комплект, то можете да обърнете внимание на вече придобитите чанти на този, когото искате да зарадвате. Така, съдейки по форма и цвят ще можете лесно да се ориентирате и да допълните визията му.  А какво по-хубаво от добре съчетана цветова визия със стилни аксесоари?

В заключение, което и портмоне да е подходящо за вашия повод, то можем да ви уверим, че ще бъде изработено с изключително внимание и високо качество и ще впечатли както празнуващия, така и вас.

Aко искате да получите още вдъхновение, разгледайте нашите колекции с аксесоари, с които да подчертаете и допълните тоалета си. Не се колебайте да ни потърсите и за съвет. Екипът на Zarena e винаги на разположение да отговори на Вашите запитвания, защото вие винаги сте на първо място!


Остави коментар

×