Коя е твоята Zarena?

Не че има правилно или грешно, когато говорим за може би най-важният аксесоар – чантата, но с тази статия целим да ви предоставим няколко идеи, с които да навигирате избора си, ако имате съмнения. В противен случай, винаги е вариант да се сдобиете с по една от всяка 😉.

Разнообразието от модели и цветове чанти може да предизвика съмнение, особено когато не знаете точно какво искате. В допълнение, ако се запознавате с бранд за първи път и не сте убедени в удовлетвореността от новата придобивка, изборът става още по-труден. Точно затова идваме на помощ!

Първото нещо което ще ви кажем е че никога няма да сбъркате ако послушате вътрешното ви „аз“ и заложите на гамата от цветове, които смятате, че ви прилягат най-добре, както и на тези, които преобладават в гардероба ви. В следващите няколко абзаца обаче, ще ви докажем, че си заслужава да опитате и нещо ново!  Второ, помислете за функционалността, която ви е необходима. В зависимост от ежедневието ви чантата би следвало да бъде както стилен аксесоар, така и ценен помощник.

Коя е подходящата форма за вас?

Ежедневието ви е забързано и е наложително всичко да ви е под ръка? – тук бихме ви препоръчали голяма „пазарска чанта“ като „Jasmine” или раници като “Sandra” или “Poppy”.

Всеки ден сте в бизнес или строга работна среда, която изисква дрескод? – моделите “Nicole” & “Naomi” ще се превърнат в красиви и практични акценти към вашата елегантна визия. В допълнение споменатите чанти са и изключително удобни за натоварения работен ден и ще ви предоставят удобството да вземете всичко нужно със себе си!

Имате повод или парти вечер с приятели? Изберете една от малките ни чанти с интересен цвят и форма, като моделите „Amy”, “Maria” или „Dakota”,  създадени по последните модни тенденции, и я направете открояващия се детайл към визията ви! Дори да не можете да поберете всичко в нея, знайте, че ще съберете всички погледи и ще се влюбите още повече в вашето ново малко бижу.

Отивате на лежерна разходка през уикенда?  Заложете на спортно-елегантни чанти с малък или среден размер. Бестселър крос боди моделите „Angelina” и „Galia” например са перфектният пример за шик и практичност едновременно.

Предстои ви пътуване? Тук много важно е да заложите на практична, удобна и сигурна чанта. Най-удобните дамски чанти за пътуване имат джобове, ципове и една или няколко прегради. Това помага много по-добре да организирате вещите си и да ги намирате по-лесно, когато ви потрябват. Още едно добро допълнение е, ако моделът има малък джоб с цип за кредитни карти и пари в брой например. Много подходящ модел тук е „Siana”, която е с три разделения и отделяща се предна част, която да се превърне в спортно-елегантен плик за вечерта ви.

 

Кой е подходящият цвят?

Тенденциите за 2023та година се обединяват около ярките и нестандартни цветове, което е чудесна предпоставка да гледате на вашата чанта като на бижу, което да се откроява от цветовата гама на дрехите ви и да акцентира върху стила ви. Яркото зелено, оранжевото, розовото и сребристото например ще бъдат изключително актуални този сезон и биха внесли много свежест в стила ви.

Любителите на цветовете ще имат възможност да изразят себе си чрез цвета на чантата си и да я комбинират с широката палитра на гардероба си. Тези пък, които предпочитат земните и по-неутрални тонове, ще могат да предизвикат себе си и да подчертаят стила си с красив и изискан аксесоар.

Идеалната чанта за всеки значи нещо различно. Това обаче, което обединява всички чанти на Zarena е високото качество, креативността и страстта, с която са създадени. Нашите кожени чанти ще отговорят на изискванията за красота на всяка дама, тъй като са изработени от качествена естествена кожа и имат уникален дизайн. С всяка изминала колекция доказваме как бъларското производство застава достойно до световноизвестните брандове на кожени чанти и аксесоари. Защото го правим с любов за вас!

В нашия блог ще намерите още много модни съвети. Разгледайте и нашия онлайн магазин за кожени чанти и аксесоари, в който ще откриете изобилие от стилни кожени изделия в универсални и актуални цветове. Направете си подаръка, който заслужавате - удобство, стил и красота в едно.


Остави коментар

×