ЦЕНИ И УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

„ЗАРЕНА“ АД осъществява доставка на продукти както на територията на България, така и на територията на Европейския съюз.

Доставката за поръчки на територията на България е безплатна до личен адрес или до офис на куриер по преценка на Потребителя.

Доставките на територията на България се осъществяват с куриерска компания Спиди.

Доставката за поръчки извън България, на територията на Европейския съюз се заплаща от клиента и се осъществяват от куриерски компании: DHL, TNT и UPS.

Сроковете за доставка на територията на България са от 1 до 3 работни дни и в зависимост от графика на куриерската фирма Спиди.

Сроковете за доставка извън територията на България, на територията на Европейския съюз са  в зависимост от графика на куриерската фирма  в рамките от 3 до 5 работни дни.

Всички пратки в България се изпращат с опция преглед.

* Онлайн магазин www.zarenabags.com НЕ носи отговорност за куриерските услуги и за техните срокове на доставка, а единствено за обработването и изпращането на поръчките.

При извънредни обстоятелства „ЗАРЕНА“ АД си запазва правото да удължи сроковете за доставка.

Стоката се предава на адреса за доставка на Потребителя или на трето лице – представител на Потребителя, което приема и потвърждава получаването на същата от името на Потребителя. При предаване на стоката Потребителят или третото лице – представител на Потребителя подписват придружаващите я документи, служещи като потвърждение за доставката на стоката. В случай, че получателят отсъства от адреса за доставка, не отговаря на оставения при поръчката телефон или телефонът е грешен, то поръчката се депозира до поискване в офис на куриерска фирма за срок от 5 /пет/ дни. Ако в рамките на този срок поръчката не бъде потърсена, то същата се анулира и „ЗАРЕНА“ АД  се освобождава от задължението да извърши доставката.

Всеки продукт, закупен от www.zarenabags.com може да бъде върнат или заменен за друг в 14-дневен срок от датата на получаване на доставката, като са спазени съответните условия за това.
×