Каква дамска чанта да изберете, за да сте актуални тази зима?


Най-любимият и популярен дамски аксесоар без съмнение е дамската чанта. Тя не само е израз на нашия вкус, но и може да направи чудеса с визията ни. Освен това с нея пренасяме най-важните вещи, които искаме да имаме близо да себе си, в зависимост от мястото и събитието, което посещаваме. 


Ето, че зимата настъпи, а с промяната на времето е редно да променяме изцяло и начина по-който се обличаме, включително и дамските си чанти. За тези дами, които желаят да получат съвет кои чанти е добре да изберат, за да са актуални, се постарахме да направим изчерпателен анализ на тенденциите за зимния сезон. 

 

Бихме могли да кажем, че тенденциите за зимата при дамските чанти могат да бъдат определени като интересни, цветни и различни. Сред Топ моделите се забелязва богат избор на модели за всякакви поводи, като можете да изберете от наистина забележително разнообразие на форми, цветове и размери. Така че ако имате вече предпочитания, на които държите да не изменяте, е твърде вероятно дори в този случай да намерите нещо, отговарящо напълно на вкуса ви.


Модни чанти през зимния сезон на 2022-ра

Сред моделите, които ще са на мода тази зима, се открояват чанти, които са били актуални и в предишни сезони, но дизайнерите са се постарали да разнообразят дори класическите модели, като ги допълнят с модерна нотка. Сред дамските чанти, които завзеха модния подиум има много атрактивни модели, с които всяка дама би се почувствала специална както в ежедневието си, така и на празнично събитие. 


Модни тенденции при чантите за сезона

Всяка чанта може да има своето предназначение, да промени изцяло външния ни вид и да ни накара да се чувстваме по определен начин. Важно е да комбинираме дамската си чанта с подходящия тоалет, ако искаме да бъдем стилни. Затова е добре да притежавате няколко различни по стил, форма и цвят дамски аксесоара, за да можете да ги съчетавате по най-добрия начин. 


Новите модни попадения се предлагат в достатъчно голям избор, за да попълните онази част от гардероба си, която имате нужда. 


Най-актуалните модели за зимата са кожените чанти и аксесоари в най-различни и необикновени форми. Ако искате да сте сигурни, че ще изберете нещо, което ще е здраво, практично и ще запази актуалността си още дълго време, заложете на кожена раница или чанта. 



Ето и какви са модните акценти, които можем да обобщим за този сезон:


  • стилове на чанти тип tote, чанти тип възглавница и тип кофа;
  • ватирани, кожени и плюшени материи;
  • комбиниран материал;
  • ярки цветове, флорални елементи и големи детайли;
  • апликации и ефектен декор;
  • лога;
  • геометрични фигури;
  • широка каишка и др.

Модните експерти препоръчват да избираме аксесоари, които органично да се допълват с дамската чанта. 


Сред модните дизайнерски предложения най-интересните са просторните чанти, които са чудесни за шопинг. Актуално решение са и цветните корс боди чанти, чантите тип кутия или куфарче, мини чантите и клъчовете. 



Най-подходящите цветове, стилове и декорация на чантите за зимен сезон 2022

Както формата и големината, така и цветовата гама е много разнообразна. На модните подиуми се разходиха чанти в десетки различни цветове с най-причудливи декорации. На мода са както изчистените едноцветни чанти, така и тези с декупаж. 


Това е чудесна новина за дамите, които обичат да експериментират с външния си вид и не се страхуват от ярките цветове. В модните колекции има и модели в спокойни и хармонични, маслени тонове. Така че в зимните тенденции има по нещо за всяка дама. 


Декорация на чантите 

Модерни през зимата ще бъдат декорациите под формата на големи и малки надписи и лога. Това прави чантите подходящи за носене както в спортен стил, така и в по-изискан. 



Кои са най-популярните цветове през 2022 г.?

Отговарящ на сезона и неговия характер, цветовия избор за чантите тази година варира в различни класически студени и лъскави метални варианти. Тази палитра ще се хареса особено на стилните бизнес дами, но и на младите момичета, които обичат да разнообразяват често визията си. 


Голямото разнообразие на цветове, щампи и декорации дава свобода всяка почитателка на модата да открие нещо ново, интересно, но и отговарящо на личността й. Също така от новите колекции можете да изберете нещо подходящо за всеки повод. 


Ако предпочитате ярките цветове можете да заложите на червено, циклама, ярко зелено или жълто. 


Можете все пак и да изберете цветове, които бяха на мода и през миналите сезони и винаги ще бъдат актуални, защото са класически. Такива цветове са:


  • бяло;
  • черно;
  • синьо;
  • марсала;
  • пудра;
  • бежови цветове и техните нюанси.

Също така съветваме дамите да обърнат внимание на покритието. Най-интересните варианти за дизайн и декорация на този моден аксесоар могат да бъдат разнообразни елементи.


Оригинална широка каишка или ресни, дръжки под формата на метални верижки или накрайници от кожа или ресни. Все още на върха на модата ще бъдат щампите и апликациите.


Ако вече добихте представа с какъв модел бихте искали да допълните зимния си гардероб, не се колебайте повече, а разгледайте нашата колекция качествени кожени чанти. Дори все още да нямате точна представа за желаната чанта, сигурни сме, че ще се вдъхновите от предложенията ни.

Остави коментар

×