Ръководство за избор на дамско портмоне и картодържател.


Дамското портмоне е малък, но много важен аксесоар за всяка дама. Той ни помага не само да пренасяме най-важните си вещи - документни, карти и пари. Качественият дамски портфейл е не просто аксесоар за съхранение, но и стилно допълнение към визията ни. 


Ако искате да инвестирате в наистина качествен дамски аксесоар от този вид, трябва да сте сигурни, че той ще ви предложи няколко неща: ще пази ценностите ви, ще ви помогне да ги държите добре подредени и когато го използвате, ще изпитвате удоволствие от красивия му вид и комфорта, който предлага. Това е аксесоар, който не сменяте толкова често, затова си струва да изберете модел, който ще издържи на честото ползване, а определено дамските кожени портмонета са такива. 


След като вече сте решили да си направите този прекрасен подарък или да зарадвате ваша приятелка или роднина, е време да помислите какъв вид портмоне да изберете. Ще се съгласим с вас, че разнообразието е наистина голямо и е нормално това да ви затрудни. 


За да ви помогнем да направите най-добрия избор, ще разгледаме видовете дамски портмонета и на какви нужди биха отговаряли най-добре всеки от тях. 

 

Перфектният стил на портфейла

Дори голямото разнообразие на красиви дамски портмонета да ви обърква, ние сме сигурни, че има модел, който да отговори на вашия вкус и изисквания. По-скоро е важно първо да разберете от какво имате нужда. 


 

Какво пространство за съхранение ви трябва?

Замислете се дали вие сте човек на минимализма, който обича да държи в чантата си само най-необходимото или предпочитате да имате много възможности за съхранение. Когато избирате портмонето си, обърнете внимание какви възможности като прегради, джобове и разделения ви предлага конкретния модел. 


Издръжливост на износване

Както споменахме, портмонето е аксесоар, който многократно използваме в ежедневието си и затова е важно да сте уверени, че моделът е изработен качествено от устойчив материал. 


Изберете моделът спрямо начина си на живот

Вашето портмоне трябва да отговаря на вашия стил и начина ви на живот. Също така, ако обичате да носите големи чанти, спокойно можете да заложите на голямо портмоне от естествена кожа, в което да сложите всичките си карти и бележки. Ако пък си търсите компактно малко портмоне, с което да посещавате официални събития, със сигурност то трябва да е леко и практично въпреки големината си. 


От какъв дамски портфейл имам нужда?


Ето и няколко важни въпроса, които можете да си зададете, за да се насочите към подходящия модел за вас. 


  • Какъв стил дамско портмоне искате?
  • Колко карти слагате в портмонето си?
  • Носите ли монети?
  • Кой портфейл е най-подходящ за вас?
  • Кой вид стил е най-добре да се съчетае с вашия моден усет и стил?
  • Какво искате да казва портфейлът ви за вас?
  • Какъв външен вид искате да постигнете?
  • Колко дълго искате да издържи вашият дамски портфейл?

 

Опитайте се да намерите портфейл, който да пасва добре на вашия стил и индивидуалност!


Защо дамско портмоне от естествена кожа?

Дамските аксесоари от естествена кожа са винаги актуални и търсени. Това никак не е случайно. Кожата е материал, който е издръжлив, стилен и притежава неподражаема красота и усещане за лукс. 


Кожените изделия стават по-красиви с времето, за разлика от техните имитации, които бързо губят формата и привлекателния си вид.

 

Стилове дамски портфейли

 

Двулицев портфейл

Името Bifold идва от дизайна на този вид портмонета, които се сгъват по средата. Това е най-класическият вариант, който можете да изберете. 


Обикновено двулицевите порфейли имат един основен джоб за съхраняване на пари и други разделения, в които можете да съхранявате банковите и други карти на сигурно място.


 

Тройно сгъваем портфейл

Това е по-голямата версия на традиционния двулицев портфейл. Дизайнът има три сгъвки и предлага повече място за съхранение. Обикновено формата на този тип дамски портмонета е правоъгълна, като има достатъчно място дори за по-малки документи, билети за пътуване, карти и кеш. 


Поради големите възможности за съхранение обаче тези аксесоари предразполагат към препълване и могат да станат тежки, затова е добре редовно да се премахнат ненужните монети и хартии от тях. 


Голямо дамско портмоне тип клъч

Тези портмонета могат да бъдат срещнати в най-различни форми, като най-популярна е формата плик или правоъгълна форма със затваряне с цип или заключване. Те са много стилни и елегантни и могат да бъдат носени и самостоятелно като мини чантичка в ръка. 


В същото време са много подходящи и за пътувания извън страната, тъй като предлагат много пространство за съхранение на билети и карти. 


Малко дамско портмоне с цип

Малките портмонета с цип са много удобни за дами, които основното, което носят в тези аксесоари са пари и карти. Това са практични и компактни портмонета, чудесни за вечерно излизане, пътуване извън града, разходка в планината или на плажа. 



Те са най-подходящият избор, ако имате нужда от нещо, в което да съхранявате всички важни неща, но не искате и тромав, тежък и препълнен портфейл.


Дамски картодържател 

Това е най-компактният и минималистичен портфейл, който можете да изберете. Обикновено той има 2 до 3 разделения, в които да държите кредитните и лоялните си карти. Относно гъвкавостта за съхранение, можем да кажем, че това най-практичния вариант, стига да не искате да държите и кеш на същото място. 


Нашият кожен картодържател е идеалният вариант за всяка жена, която иска да има най-лекия и най-малкия портфейл на разположение. 


Всички наши портфейли и картодържатели са изработени от качествени естествени кожи с внимание към всеки детайл. Ако сте в търсене и на качествена кожена чанта, разгледайте нашите предложения на сайта ни.

Коментар

  • Иванка каза:

    Ннн

    декември 17, 2023


Остави коментар

×