Практичност и стил, събрани в един кожен аксесоар.


Портфейлът на един мъж говори повече за него, отколкото повечето хора предполагат. И тук не става дума за съдържанието, а за изборът на този аксесоар, който ако е правилно избран, може да подчертае стила и индивидуалността на мъжката визия.

Мъжкият портфейл е един от най-предпочитаните подаръци, тъй като съдържа качества, които силният пол оценява високо - практичност, функционалност, елегантност и здравина. В този смисъл, ако сте в търсене на най-подходящият аксесоар от този вид, който да носи всички споменати качества в себе си, ви съветваме да изберете модел от качествена кожа. 

Макар този аксесоар да е значително малък в сравнение с всичките  останали лични вещи, той определено прави впечатление. В него можете да държите всичките си кредитни и лоялни карти, кеш и визитни картички, но неговата функция не е само това. Всъщност портфейлът може много бързо да разкрие същността на един мъж, доколкото обръща внимание на малките детайли, дали е разхвърлян или подреден, дали държи фокуса си във важните неща и т.н.

Ако и вие държите да се обличате стилно и да не правите компромиси с външния си вид, не пропускайте този важен детайл от визията си. В следващите редове ще преминем през няколко стъпки при избора на мъжки портфейл и как да откриете най-подходящия.


Как да изберете мъжки портфейл?

Много хора смятат, че е важно само да определят материала и външния вид на портфейла и това е достатъчно. Но всъщност има и няколко други фактори, които е добре да се обмислят при избора на такъв аксесоар. Без значение дали портфейлът е за вас или за ваш близък, вярваме, че бихте искали да закупите най-доброто, нали? В следващите редове ще опишем и кои са другите важни фактори, които да вземете предвид.


Отървете се от ненужните неща от портфейла си

Ако избирате портфейл за вас, можете да определите перфектния размер, като предварително извадите всичко от вътрешността на стария си аксесоар. Възможно е да бъдете изненадани какво носите дълго време всеки ден със себе си. 

Премахнете всички излишни бележки, картички и натрупани монети, които изпълват портфейла. След това пристъпете към определянето на най-необходимото, което искате да носите в ежедневието си близо до вас.


Какво ще носите всеки ден с вас?

За разлика от жените, повечето мъже нямат навика да сменят портфейлите си заедно с чантите си. Когато изберат един достатъчно красив и практичен според тях модел, го носят почти ежедневно. Ето защо е добре да изберете модел от естествена кожа, който ще устои на ежедневното ползване и ще запази външния си вид перфектен дълго време. 


Въпреки това, винаги е добре да имате поне един по-малък и един по-голям модел. Малкият - можете да носите на официални вечери, дори в джоба на сакото си, а големият е много удобен за пътуване или за ежедневието. 


Носите ли много пари в брой?

Това е много важен фактор, тъй като в нашето съвремие, ако не ви се налага, можете да пазарувате почти изцяло с банковата си карта и онлайн и така да си спестите носенето на много пари в брой. Ако обаче работата ви изисква да разполагате с повече кеш, със сигурност ви е необходим голям мъжки портфейлФокусирайте се върху качеството

Както споменахме, мъжете рядко сменят портфейлите си, затова, ако сте решили да си закупите такъв аксесоар, наблегнете на качеството. Тук не става дума само за това да избирате от продукти, които да са кожени, но и да бъдат изработени от доказани в сферата производители. Ако кожата е обработена неправилно, тя може лесно да загуби своите качества, затова не се доверявайте на първия производител на кожени изделия, на който попаднете в интернет например. 


Изберете портфейл, който да отговаря на вашия стил и да е винаги на мода

Ако искате да ползвате дълго портфейла си и той да не е демоде след няколко години, ви съветваме да изберете модел, който е с класическа форма. Също така цветовете като кафяво, черно и светло синьо ще са винаги актуални. 


Популярни видове мъжки портфейли

Ще разгледаме два от най-популярните видове портфейли, които са подходящи както за вас, така и за подарък за всеки мъж, тъй като са в непреходен стил и са изключително удобни. 


Двулицев портфейл

Това е класика, която никога няма да загуби актуалността си, поради причината, че този вид портфейли се доказаха като най-удобните. Те имат правоъгълна или квадратна форма и са с прегъване по средата. Също така разполагат с разделения и прегради и отделен джоб със закопчаване за монети. 


Съветваме ви винаги да избирате такива модели от кожа, тъй като тя ще запази елегантната си фасада по-дълго от другите материали и е устойчива на скъсване и износване. 


Можете да намерите този модел на страницата ни в два актуални цвята и да изберете от малък, среден и голям размер. 


Картодържател

За мъжете, които харесват минималистичния подход, тънкият и практичен картодържател е чудесен избор. Той няма да ви натежи, ако го поставите в джоба на сакото или панталона ви и има достатъчно място, за да побере удобно всичките ви необходими карти.


Това е изборът за мъж, който не обича да носи банкноти или дребни пари.


Изберете от нашите качествени кожени портфейли и се насладете на удобството и красотата им. Можете също така да направите перфектен комплект, като ги съчетаете с кожена раница или кожена чанта през рамо. Ние гарантираме за качеството на всеки продукт, който произвеждаме, защото не правим компромис нито с материалите, нито с детайлите.

Остави коментар

×