Как да изберете най-добрата чанта за ежедневна употреба?

В търсене сте на качествена ежедневна дамска чанта, но не знаете от къде да започнете. На пазара има изключително голямо разнообразие на модели и цветове, но това по-скоро ви обърква. Можете да се отпуснете и насладите на любимото си питие и да прочетете тази статия. Тук ще ви дадем насоки как да изберете дамска чанта, която да отговаря на вашите ежедневни нужди. 


Ежедневната ви чанта е вашата ежедневна помощница. Тя трябва да е удобна, модерна и практична. Ето няколко препоръки от нашия екип, с които да откриете своята нова любима дамска чанта. 


Как да изберете ежедневна дамска чанта?


  • Най-добрият материал за ежедневна чанта

  • Вашата ежедневна чанта трябва да може да ви служи подобаващо през деня. Щом ще я използвате редовно, тя трябва да е качествена и издръжлива.


    Чантите от естествена кожа са много подходящи за вашето ежедневие. Те са изключително здрави, елегантни и красиви. 


    Кожата е материал, който е много имитиран, но няма как да бъде заменен. Тя е характерна със своята устойчивост, аромат и еластичност. Благодарение на качествата й, могат да се изработват много надеждни и красиви дамски чанти


  • Предназначение на Вашата чанта

  • Чантата ви трябва да отговаря на начина ви на живот. Ако сте активен шофьор, това означава, че ще можете да пренасяте по-големите или тежки вещи отделно. Затова няма да ви е нужна много обемна чанта. 


    В случай, че предимно ходите пеша или ползвате градския транспорт, нуждите ви ще са други. За тях ще ви трябва удобна за продължително носене дамска чанта, със здрава дръжка, която да е устойчива на използване. 


    Ако искате да имате чанта, която да пази вещите ви, докато вие разглеждате и пазарувате свободно, има друг отговор за вас. Малката крос боди чанта ще ви даде така желаната свобода. 


    При бизнес дамите, които търсят чанта, с която да пътуват удобно до работа, се изисква стилна дамска чанта. Тя трябва да пасва на техния професионален дрескод. Също така трябва да може да побере работните вещи. 


  • Форма и размер на чантата

  • Добре е все пак да съобразите формата и големината на чантата с вашето телосложение. Ниските жени е добре да избират малък до среден размер дамска чанта. Ако този аксесоар е прекалено голям, може да се загуби баланса във визията.


    Високите или едри жени е добре да се насочат към средни до големи чанти. Прекалено малките чанти, може да не са им удобни. Също така може да се “изгубят” визуално. Идеята е да търсите чанта, противоположна на структурата на тялото. 


  • Раница или крос боди чанта?
  •  

    Това са две от най-предпочитаните модели дамски чанти за ежедневието. Дали да изберете едната или другата, зависи от личните ви предпочитания и стил. 


    Дамската раница е подходяща както за свободното ви време в града, така и за разходка сред природата. Тя също така може да бъде много полезна на майките, които винаги трябва да носят определен арсенал от вещи за децата си. 


    Раницата разпределя тежестта равномерно. Така вероятността рамото ви да изтръпне, е много малка. Ако планирате да приключенствате цял ден, тя е много практичен вариант. В нея има много място и можете да пътувате удобно в градския транспорт например. 


    Крос боди чантите стават все по-популярни. Те до голяма степен замениха класическите чанти с къса дръжка. Причината е тяхната функционалност и чар. 


    Можете просто да преметнете тази неангажираща чанта през рамо и да се впуснете в ежедневните си задачи. Тя няма да ви пречи, докато пазарувате. В същото време ще защитава личните ви вещи и ще ги държи близо до вас. 


  • Отделенията са ключови

  • Това е важен фактор, когато търсите своята нова дамска чанта. Ако тя има много отделения, ще можете да подреждате по-добре вещите си. Също така ще можете по-лесно да ги намирате, когато са ви необходими. 


    Чантата с подходящи отделения може да направи ежедневието ви по-малко напрегнато. Ще знаете къде се намира телефонът, портфейлът, ключовете, червилата, слушалките и т.н. по всяко време.


  • Най-добрите цветове на чантите

  • Замислете се дали искате да заложите на класиката или да изпробвате нещо различно. Черното, кафявото и телесните тонове могат да се комбинират с почти всичко. 


    Може да искате да вложите цвят и настроение във визията си. Ако е така, замислете се кои са любимите ви цветове. Какви са нюансите, които най-често избирате за облеклото си? Ако обичате дрехи със земни тонове като меко оранжево, кафяво, бежово, кремаво, сиво, тъмночервено и т.н., можете да ги подсилите с наситено оранжева, червена или винена чанта.


    Ако вашия любим цвят на дрехите е синьото и дънковото, тъмносиня или тъмнозелена чанта ще добави модерен щрих към тоалетите ви. Чантите в зелено, синьото, кремаво и металик можете да носите с всякакъв цвят дрехи, при това през цялата година.


    Най-важното е да помислите за удобството, практичността, стила и размера на чантата. Това ще ви помогне да намерите точно това, от което се нуждаете и то много по-бързо!


    А сега, след като добихте представа, каква чанта бихте искали, е време да бъдете вдъхновени и от нашата прекрасна колекция. Разгледайте нашите модели чанти, които произвеждаме от естествена кожа. Сигурни сме, че сред тях ще намерите онази, която ще спечели сърцето ви. 


    Остави коментар

    ×