Съвети как да изглеждате забележително на плажа


Красивите сини вълни, топлият летен въздух и златистите плажове са идеалните условия за мечтаното лятно бягство. Няколко модни дрехи и аксесоари и сте готови да се отправите към нови приключения, изглеждайки стилно и чувствайки се невероятно.


Ако вече планирате времето си на плажа, имаме няколко чудесни идеи за плажно облекло за вас. С тях ще изглеждате стилно и ще се наслаждавате на летните вибрации край водата.


Плажното облекло е една от най-любимите категории в модата на всички, защото то е удобно, секси, дръзко, цветно и забавно. Друго чудесно нещо за лятната мода е, че е лека и заема по-малко място в куфара. 


Искате да изглеждате класически шик, бохо или предизвикателно? В зависимост от настроението или дейността си можете да изберете своя стайлинг!


Дори и да прекарвате по-голямата част от дните си в излежаване на плажа, вероятно ще разгледате и някои забележителности, ще практикувате водни спортове и ще пазарувате, така че ще ви трябват красиви плажни дрехи, които са удобни, практични и универсални.


Ето нашите актуални съвети за това как да изглеждате стилно на плажа по време на вашето лятно бягство:


Летни бански


Банските ще бъдат основният елемент от плажната ви визия, затова е добре да вземете със себе си няколко модела. Класическите черни бански ще ви накарат да се чувствате елегантни и изтънчени, докато отпивате от коктейла си на плажа.

По време на почивката си вероятно ще се занимавате със забавни водни спортове и дейности, така че спортните и закачливи бански ще са необходимост. Заложете на смел и цветен тропически принт, който е модерен сега. Можете да инвестирате в горнище на бански, което може да се ползва и като топ.


Ако търсите удобство и изтънченост - долнището с висока талия може да придаде забавен ретро вид на плажния ви тоалет. То също така е чудесен и за водни активности. Класическите сладки бански тип бикини или прашки пък ще ви накарат да се чувствате уверени и красиви.


Плажно покривало


Стилните дами се нуждаят и от елегантно плажно покривало, с което да се разхождат на плажа. Тук можете да се забавлявате и да изразите още повече своя индивидуален стил. Изберете бохемски шик с кимоно или кафтан с прекрасен принт или пък закачлив цветен саронг, който може да се завърже и да се носи в различни забавни стилове.


Чувствайте се секси и стилни, когато се разхождате от луксозната си хотелска стая до плажа или бара. Отпуснете се в релаксиращата атмосфера и се насладете на почивката си. 


Друг вариант за плажно покривало е класическата овърсайз риза с копчета. Ленените материи ще ви дадат прохлада, стил и защита от жаркото слънце. Добавете красива  шапка с широка периферия за изискан вид или разчупете стила си с плетена шапка с по-малка периферия и панделка. Така ще постигнете невероятно елегантна плажна визия. Завършете визията си с със сандали с каишки и златна гривна.


Летни рокли, които впечатляват


Това е най-подходящият момент да включите цветовете и шарките във визията си. Плажът не е само за бански костюми; той е и идеалното място, където да покажете симпатичните си цветни рокли.


Сложете елегантна макси рокля, която се разкроява свободно. На мода са моделите с динамичен дизайн и открит гръб, които са деликатно подчертават женствеността.


Също така модерни са и цветните омбре макси рокли със смели ярки цветове. Заложете на тази визия за брънч, прекаран на пясъка с пина колада в ръка, докато гледате към блестящите сини вълни.


Съчетайте я със семпли чанта с ресни за изтънчен бохо шик.


Летни аксесоари


Плетените аксесоари определено са популярни през този сезон. За да завършите плажното си облекло добавете една плетена плажна чанта крос боди или модел с по-къси дръжки за рамо. Изберете големината на чантата според активностите.


Нещо, от което се със сигурност се нуждаете, е стилна плажна кърпа - ръчно тъканите и леки турски кърпи са стилен плажен аксесоар за всяко приключение.


За още модни съвети следете нашия блог. Не пропускайте да разгледате и летните ни чанти и аксесоари, с които ще сте неотразими. 


Остави коментар

×