Разбери какви са тенденциите при дамските бански за лятото


Със затоплянето на времето все повече ни се ходи на плаж. А за къде без любимите ни бански. Тази година трендовете при тези дамски дрехи са много интересни и цветни. Готова ли си да получиш своето свежо вдъхновение и да избереш най-модерните и красиви бански костюми?  

 

Направихме преглед на най-актуалните модели бански за лято 2022. Към всеки тренд добавихме и предложения за модерни плажни чанти и шапки, с които да съчетаеш банските си.

 

 Модерни бански за лято 2022


Изрязани бански

Дрехите с изрязани елементи ще са на фокус този сезон не само при банските, но и при дамските рокли, топове и панталони. Освен че предоставя допълнително охлаждане, тези елементи са много ефектни и стоят супер стилно и предизвикателно. 


Създай своята уникална плажна визия, като избереш цял бански с изрязани части около талията или такъв от две части, който открива деликатно още малко от кожата ти. 


Можеш да завършиш тоалета си с прелестна дамска плетена чанта със сатенена панделка и шапка със средна периферия.




Блестящи бански

Бъди звездата на плажа с пленяващи дамски бански от блестящи материи. Само си представи как се наслаждаваш на искрящите и сини вълни, топлия мек пясък и любимия си коктейл. Поглеждаш надолу и виждаш как самата ти блестиш. 


Прекрасен щрих към визията ти, който препоръчваме е голяма дамска чанта на райета с тънки презрамки и шапка с голяма периферия.



Фънки флорални бански

Цветята са особено подходящ мотив за пролетта и лятото. А тази година банските с нежни флорални щампи ще залеят плажа. От тропически щампи и ярки цветове до по-традиционни, успокояващи цветове - определено можеш да намериш много красиви и интересни варианти за плажната си визия.


Съчетай нежните флорални бански с плетена крос боди чанта с кожени елементи и плетена шапка за небрежен и модерен вид. 


Плетени бански 

Тази тенденция не само доминира на модния подиум, но ще я виждаме навсякъде в Instagram и дори като ежедневни топове в града. Очевидно е, че всичко, което е плетено на една кука, ще е на мода, така че определено плетените бански са топ модели.


Те са толкова семпли и готини. Стоят много нежно на женското тяло, като деликатно го подчертават. Поради материята от, която са направени, тези бански са по-подходящи, ако смятате по-голямата част от плажуването да го прекарате на брега. 


Изключително добра комбинация за тези бански е плетена чанта с флорални мотиви и бъкет шапка.

 


Бански с волани

Друг елемент, който ще е на мода са детайлите с къдрички. Воланите са особено ефектни при светли цветове и леки материали. Те създават интересен ефект и привличат погледите, там, където са поставени. 


Бански с два цвята

Двуцветните дамски бански са много свежи и създават много интересен визуален ефект. Без значение от комбинацията, със сигурност си заслужава да носиш такъв модел това лято. 



Цял бански с катарама

Много стилни, семпли и същевременно елегантни - целите едноцветни бански ще са супер модерни и предпочитани. Особено за дамите, които предпочитат да прекарат повече време под чадъра. 


Последните два аутфита можеш да допълни с голяма дамска чанта с твърда дръжка и дамска шапка с периферия.



Плажът и слънчевите лъчи те очакват, за да ти предложат онзи релакс, който заслужаваш. Изглеждай великолепно на плажа, като обърнеш внимание на детайлите. 


За завършек на плажната ти визия можеш да избереш и стилен сатенен шал от колекцията ни. Разгледай лятната ни колекция плетени чанти и шапки, които са подходящи както за плажа, така и за града. 




Остави коментар

×