Какви дамски раници да изберете?


Преди години раниците се използваха най-вече за училище и за спорт, но днес вече те са част от стилните дамски аксесоари. Причината е, че раниците предлагат удобство, от което имаме нужда в ежедневието си. За щастие, сега можем да се насладим на този комфорт, съчетан с безупречен стил. Така че не е нужно да правим компромис с нито едно от двете. 


Дамските раници предлагат едновременно свобода на движението, добра опора и всъщност добавят чар и индивидуалност към визията. Инвестицията в стилна кожена раница винаги е добра, особено ако изработката, формата и дизайнът са на ниво.


Стилистите и дизайнерите бързо усетиха нуждите на потребителите и ги включиха в производството на модни аксесоари, така че днес е лесно да се намери модел, който да подхожда на всеки стил.


Една модерна дамска раница е в състояние да придаде харизма, романтика и елегантност, да подчертае индивидуалността на собственичката си и да се превърне в стилен акцент, който привлича вниманието. Ако все още нямате поне една стилна кожена раница, горещо ви препоръчваме да добавите този аксесоар към гардероба си. 


Модата за носене на раница вместо чанта се появи не толкова отдавна, но с всяка изминала година тя набира все по-голяма популярност сред хората от всички възрасти. Освобождавайки двете ръце, този аксесоар дава повече свобода и ви позволява лесно да отворите чадъра си или да вземете допълнителна чанта. В същото време разнообразието от модели ви позволява да приспособите удобния аксесоар към всеки стайлинг, правейки го по-динамичен и интересен.


Как да изберете своята модерна  раница?

Преценете какъв е вашия стил, за да намерите модел, който съответства на него. Какво обичате да носите, какви цветове предпочитате? Планирате ли да използвате аксесоара ежедневно или само при определени поводи? Освен всичко това изборът ви е добре да бъде съобразен и с модните тенденции. 


Кои раници ще бъдат актуални за 2022 г.


Кожени раници

Изработени в семпъл и в същото време обмислен силует, продуктите от естествена кожа перфектно подчертават предимствата на този материал. Всеки нюанс придава на аксесоара благородство, което ви позволява да го използвате като стилен и скъп аксесоар дори за ежедневното облекло. 


Сред актуалните идеи за предстоящия сезон се открояват раниците, които могат да се превърнат в чанта с дълга дръжка, както и кожените изделия с по-миниатюрен и семпъл дизайн. Изработени от много висококачествени материали, те могат успешно да се конкурират с традиционната дамска чанта, като придават на стайлинга динамика и свежест.


Практични и модерни кожени раници за сезон 2022 г.


Бизнес раница 

Модерна тенденция, която работещите дами могат да последват. Такъв модел е функционален и практичен, а освен всичко друго изглежда много стилно и необикновено. Те са чудесни за офиса и дори за носене с деловите костюми, поли и панталони - чудесна идея за разнообразяване на скучния и строг делови стил през сезон 2022 г.



Мини раници

Намаляването на размера на чантите е тенденция през последните години. Така че миниатюрните модели са истинска находка за любителите на изискани и модерни вещи. Миниатюрните раници са чудесна алтернатива на крос боди чантите и малките чанти за рамо. Тяхната форма ги прави подходящи за носене както в по-неформален ежедневен стил, който изглежда много елегантно и изящно, така и за вечерни поводи. Тези миниатюрни аксесоари са специално създадени, за да допълнят стилната ви визия. 


Раници от плат

Тази категория е подходяща за уличния, градския, ежедневния и спортния стил.


Актуална цветова палитра и мотиви

Цветовата палитра на модните раници за 2022 г. е доста разнообразна: от класически нюанси до изключително ефектни тандеми. Най-популярните решения включват: черно, жълто, бежово, люляково, бордо, мента, кафяво, металик, омбре и смесица от 3-5 цвята.


Модерните раници можете да носите с почти всеки елемент от женския гардероб - рокли, поли, костюми, дънки и къси панталони. Някои модели се съчетават добре дори с палта, сака и бомбър якета.


Раници с щампи

Модерните раници с флорални апликации ще се превърнат в истинска находка за изтънчените дами. Такива очарователни аксесоари добавят нотка романтика към стайлинга. В този случай декоративните елементи могат да бъдат както върху цялата повърхност на продукта, така и само върху горната му част. Стилните раници с цветя ще са подходящи в комбинация с дънки, панталони, къси панталони, маратонки или високи токчета и могат да се превърнат в основен акцент на визията.


Модата за апликации ви позволява да изразите себе си. А също и да поставите нов цветен щрих към тоалета си.




Раници с анимиран принт

Раницата с принт е постоянна тенденция, която не губи своята актуалност вече няколко години. Тук разнообразието е изключително богато: абстрактни орнаменти, флорални мотиви, сладки животни, мотиви от приказки и анимационни филми, звезди и планети, географски елементи, надписи. 


Едни от най-популярните са стилните раници с готини картинки и надписи. Тези практични и удобни, но в същото време оригинални аксесоари се вписват идеално във всяка неформална атмосфера и са в състояние да развеселят не само собственика си, но и всички около него. Нищо чудно, че са толкова популярни.


Zarena произвежда висококачествени кожени чанти и раници в актуални цветове и дизайни. Разгледайте предложенията на сайта ни и си подарете аксесоар, който ще направи визията ви уникална. 


Остави коментар

×