4 уникални идеи за летни тоалети, които да носиш през лятото


Усещате ли летния бриз във въздуха. Слънцето сякаш ни кани да помечтаем и да приготвим летния си ефирен гардероб. Това, което знаем за летните дрехи е, че трябва да са свежи, леки, дишащи и да подчертават женската ни същност. Но какво да подготвите за този сезон? Ако търсите своята доза лятно вдъхновение, сте на правилното място. Направихме списък с няколко пленяващи летни визии, които си струва да пробвате. 


Постарахме се да разнообразим предложенията ни, за да може всяка от вас да намери по нещо интересно и модерно за себе си. Към всеки тоалет приложихме и предложение от нашата уникална колекция кожени чанти и аксесоари. 


4 великолепни визии, които да изберете за лятото


  • Бялото е винаги на мода
  • Изчистената бяла визия е била и винаги ще бъде символ за стил и чистота. Искате да имате онова ангелско излъчване? Тогава просто изберете визия в изцяло бял вариант. 

     

    Какво можете все пак да добавите като акцент? Разбира се, фешън очилата и няколко елегантни бижута са много подходящи.


    Красивата плетена шапка е дамски аксесоар, с който можете да направите белия си тоалет забележителен. Освен че ще предложи допълнителен чар на визията ви, тя ще ви помогне да се предпазите от слънчевите лъчи. Моделът, който ви предлагаме е много удобен и проветрив. Красивата бяла лента си приляга чудесно с останалата част от белия ви аутфит. 



    С каква чанта можете да комбинирате този стайлинг? Най-подходящата ще е онази чанта, която ще си пасне със стила на шапката ви. Хубавото на тази комбинация от аксесоари и дрехи, е че можете да ги носите както в града, така и на лятната си почивка. 


    Azalea е стилно съчетание от текстил и кожа, което ще допълни летния ви гардероб и ще направи визията ви уникална. Тя има удобни дебели дълги дръжки от мека материя и просторна вътрешна част. 



  • Два сета от еднакви принтове
  • Най-хубавото на тази визия е, че тя е почти завършена. Изключително ефектните принтове са основен летен елемент и тази година. Остава само да добавите подходящите аксесоари. 

     

    Освен принтовете модерен акцент през това лято ще са късите топове и високите талии и разбира се, леко закачливото откриване на талията. Допълнете визията със сезонна шапка и изберете чанта тип крос боди или елегантен плетен клъч и се впуснете в летните си приключения. 


  • Пастелни цветове за свежа лятна визия
  • Независимо дали искате да направите сет от две различни части или да носите рокля в пастелни цветове, това е много модерен и свеж вариант за лятото. Направете своята зашеметяваща модерна визия в няколко летни стъпки. 


    Хубавото на пастелния тоалет е, че се комбинира с много цветове. Можете да си позволите да го съчетаете с обувки в друга гама и чанта в неутрален цвят например. 


    Най-добрият избор на дамска чанта в този случай е любимата на всички крос боди с изчистен дизайн и елегантна овална форма. 


    Препоръчваме ви нашата прелестна Sara, която можете да намерите в изключително богато цветово разнообразие. 

     

  • Спортно-елегантна комбинация от тениска и панталон

  • За моментите, когато искате да се чувствате удобно и да изглеждате елегантно, препоръчваме това смело съчетание от тениска с принт и едноцветен широк панталон. Ако времето е прекалено топло можете да изберете и къс вариант на долната част. 


    Чантата и тениската, които виждате, можете да откриете в нашия онлайн магазин под нежното име Camellia


    Комбинацията от принт на тениската и чантата обещава да е един много популярен тренд за лятото. Не пропускайте да изпробвате този стайлинг и да впечатлите околните. 


    Търсите ли още вдъхновяващо модерни идеи за гардероба си? Вижте какво сме ви подготвили в блога ни. Разгледайте и колекцията ни от висококачествени дамски чанти и аксесоари и направете своята колекция невероятна.

    Остави коментар

    ×