Защо кожената дамска чанта е вашият необходим аксесоар в бизнес средата?

Когато отивате на работа, не само вашият тоалет трябва да отговаря на нуждите ви. Вашата дамска чанта е като вашият асистент по време на работния ви ден - тя съдържа всичко необходимо и е винаги до вас, за да имате достъп до личните си и професионални вещи. Нека обаче ви изненадаме, като излезем от клишето, че тези дамски бизнес чанти трябва да са строго официални и да са така да се каже "безлични". Можете да поддържате професионалния си имидж на изиксана дама, без да се налага да носите скучна черна дамска чанта. Модата в бизнес средите отдавна не е такава. И това, че нещата се разчупват и променят, е чудесно, защото ние обичаме цветовете и съчетаването им, а още повече обичаме нестандарните кройки. А вие?

 

Офис средите също започнаха да се променят - отворени офис пространства, ергономични мебели, тийм билдинги, конферентни срещи сред уютно офис обзавеждане. Така че ако искаме да се впишем в тази среда, трябва да забравим за строгата официалност и да се възнаградим с прелестна дамска чанта от естествена кожа. Ще попитате защо кожена? И трябва ли да изберете неофициална чанта в такъв случай? 

Най-добрата дамска бизнес чанта трябва да е практична, стилна и изработената от красива, качествена материя. Ще разгледаме по-подробно каква чанта е добре да изберете и ще препоръчаме няколко от най-популярните модели дамски чанти на Zarena.

Защо кожената чанта е подходяща за бизнес средата?

Tук ще изброим причините, поради които дамските кожени чанти са най-добрият избор за бизнес средата.

  1. Кожата отговаря на критериите за устойчивост

Кожата притежава прекрасен външен вид и е устойчива. Това означава, че една качествена кожена дамска чанта може да бъде носена с години, като защитава по най-добрия начин личните и професионалните ви вещи. Да не забравяме и това, че изкуствените чанти имат свойството да приемат различни миризми и да се замърсяват по-бързо. Избирайки кожена чанта, вашите вещи няма да приемат миризмата на други предмети, които са били във вътрешността. 

  1. Кожата е здрава и издръжлива

Не е случайно, че голяма част от бизнес чантите се правят от естествена кожа.  Благодарение на хомогенната си структура кожата има силна устойчивост на разкъсване. Шевовете или нитовете не се разкъсват толкова лесно, колкото при чантите от изкуствена кожа. 

Освен това кожата е еластичен материал, който не променя формата си с времето. Благодарение на своята еластичност с нея могат да се създават изключително красиви и нестандартни аксесоари. 

  1. Възстановяване на кожата

Кожата може да бъде възстановена чрез използване на подходящ крем за поддръжка. Така можете отново да съживите дори старите кожени чанти. В много случаи дори старата кожа има привлекателен вид, а продуктите от този материал държат много добра цена на пазара.

  1. Кожата е символ на добър вкус

Както преди, така и сега кожените чанти символизират стил и класа. В това няма спор. Една изискана бизнес дама с дизайнерска кожена чанта е перфектната комбинация.  Ако искате да направите добро впечатление на бизнес срещите си, един такъв луксозен аксесоар определено ще ви помогне да го постигнете.

Най-добрите кожени чанти за бизнес дами

В нашия онлайн магазин имаме голямо разнообразие от модели за всеки случай от вашия работен график. 

Това са едни от най-добрите дамски чанти, които от Zarena препоръчваме за бизнес дамите:

  1. Голяма чанта LORA

Понякога това, от което има нужда една бизнес дама, е голяма чанта, която да побира всичките й вещи като лаптоп, тефтери, гримове, и вие знаете какво още. Целта на тази чанта е да ви освободи от необходимостта да носите втора чанта с вас и да носите дори и по-големи предмети.

Това е чудесен аксесоар, с който да пътувате на вашите бизнес срещи, без значение дали са в страната или в чужбина. Нашата стилна дамска чанта LORA е изключително просторна, разполага с три големи предградия. Отворената част ви дава възможност за лесен достъп към предметите, към които често използвате. Средната част пък е за вашите лични вещи, които искате да са по-защитени като портмоне, документи и т.н. 

  1. Клъч от естествена кожа

Искате ли да излъчвате стил и независимост? Чанта клъч от естествена кожа е препоръчан избор за вас от нашия екип. Тя има красив и семпъл дизайн, който се вписва чудесно с много видове тоалети. Клъчът не е особено голяма чанта, но има достатъчно място, за да побере всичко най-необходимо за бизнес дамата. Това, което е най-голямото й предимство е качеството й да привлича вниманието. Тя е много подходяща за бизнес вечери и събития.

  1. Малка крос боди чанта с цип SARA - най-добрият избор за леко и приятно бизнес пътуване 

Ако ви предстои забързан ден със срещи, едва ли ще искате да носите лаптопа си цял ден. Елегантната крос боди чанта е практична, малка и очарователно, но дори в нея можете да поберете малък тефтер, портмоне, телефон и гланц за устни например. Този модел има сваляща се по-дебела кожена каишка, и е чудесна както за вашия бизнес обяд, така и за лекото ви бизнес пътуване.

  1. Кожена чанта за рамо NORA - най-добрата чанта за работа от бюрото до вечерята

Най-добрите чанти за офис ангажиментите ви или за пътуването ви от работа до вечеря в ресторант. Можете да изглеждате перфектно през цялото време. Това модно попадение е любимо на дамите на класическите бизнес чанти, които не жертват практичността заради стила. 

  1. Кожена раница LADA - прекрасна и стилна работна раница

Дамската раница вече не е запазена само за планинари и ученици. През последните години тя придоби сериозни модни качества. Това красиво бижу ще пасне перфектно на дамите, които искат да разчупят своята бизнес визия и обичат свободата на движението. 

Ако тази статия ви е допаднала, разгледайте и останалите ни модни съвети в блога ни. При нас има по нещо за всяка любителка на хубавите и качествени чанти. Eкипът на Zarena работи неуморно и с любов, за да ви предостави най-добрите дамски аксесоари от кожа, произведени в България


Остави коментар

×