Как да направите избора си на мъжка чанта?

Господа, минавало ли Ви е през ум защо дамите отделят толкова много внимание при избора си на аксесоари и по-конкретно на чантите? Изборът трябва да е внимателен и прецизен, съобразен със събитието или повода, за който е предназначена чантата. Дори и ако избирате аксесоар за ежедневието си. За да не допуснете някоя типична грешка при избора си на мъжка чанта, прочетете докрай статията.

Какво да имате предвид при избор на мъжка чанта?

  1. Подходящо облекло

Независимо колко е скъпа чантата или облеклото Ви, ако те не си подхождат, резултатът няма да Ви хареса. Има подходящо време и място за всичко, но трябва нещата да бъдат в синхрон и да бъдат изпипани в детайли.

Трябва да съчетаете чантата си с облеклото, но не буквално, разбира се.Ако имате кожена чанта, това не означава, че трябва да се облечете в кожени дрехи изцяло. 

Чантата може да бъде Вашия акцент. Съобразете се с цветовата гама на облеклото и на аксесоара си. Не пренебрегвайте цвета на чантата, защото именно той може да вдъхне нов живот на дрехите Ви.

  1. Конкретен повод

Определено трябва да изберете различни модели мъжки чанти за различните поводи, които имате. Ако Ви предстои да бъдете на бал или сватба, изберете кожена чанта. Тя винаги е стилен избор за официален повод. Има голямо разнообразие от цветове и може да я съчетаете лесно с Вашия костюм.

Изборът на ежедневна чанта също е от значение. Тя трябва да е достатъчно голяма, за да побере необходимите Ви аксесоари за деня. Може да изберете чанта, с която също ще излъчвате стил, дори в ежедневието си.

  1. Избор на мъжка раница

Раницата също е предпочитан аксесоар сред мъжете. Така ръцете Ви ще бъдат свободни и ще можете да боравите с телефона си свободно през това време или да вършите други неща. 

Раниците обикновено са с по-големи размери от чантата. Удобни са работното ви ежедневие или разходка, защото разполагате с по-голямо пространство и можете да носите с вас повече неща.

Кожените раници, освен, че впечатляват с визията си, имат и удобно разпределение, в което можете да съхраните подредени всичките си аксесоари. 

Раницата може да бъде допълнение към почти всеки аутфит - спортен, ежедневен или бизнес, като кожата е най-красивия и устойчив материал, от който може да е изработена.

  1. Делова чанта

Деловата чанта или бизнес чанта, е подходяща за ежедневна употреба за работното Ви място. Тя е със средна големина, практична и удобна, и може да събере всички необходими папки, тефтери, телефон и ако е необходимо - таблет или лаптоп. Тези чанти по принцип са с луксозен дизайн от естествена кожа и излъчват стил и класа.

Освен, че трябва да изглежда добре, мъжката чанта трябва да има и добро разпределение. Когато купувате такъв тип мъжка чанта, разгледайте внимателно допълнителните разпределения. Дали има странични джобове, в които можете да съхранявате важни неща и дали са леснодостъпни. Забележете дали има преден и заден джоб, които са задължителни за функционалността на една мъжка чанта.

Какво има в една мъжка чанта?

Чантата не е просто аксесоар или вещ, в която просто слагаме други вещи. Тя е нашият верен спътник, който е с нас през повечето време. Нашата т.нар. визитка, която е с нас при всякакви поводи. 


Какво е важно да има в една мъжка чанта? На първо място е мъжкият портфейл, след това е визитникът с всички документи, телефон, слушалки и ключове. До тук добре, но какво ли още може да се крие в мъжката чанта?

Ако размерът на чантата го позволява, може да се добави и зарядно за телефон, тефтер и химикал. Други задължителни елементи са пакет дъвки или дражета за освежаване на дъха, сухи или мокри кърпи. А в последно време, напълно необходимият ни - дезинфектант за ръце.

В зависимост от професията, може да бъдат добавени предмети, които се използват в работното Ви ежедневие.

Заложете на качество и стил

Все повече мъже осъзнават, че носенето на чанта не ги прави по-малко мъжествени, а напротив. Ако правилно изберете подходящата за Вас чанта, всъщност ще придобиете съвсем друго излъчване. Като се замислите колко неудобно би било ако нямате къде да си съхранявате вещите, а се налага да свършите работа навън или просто да излезете с приятели.

Една мъжка кожена чанта е необходимото бижу в днешно време за истинските господа. Това е качествен и стилен продукт, който ще върши отлична работа, а също така и ще ви радва.

Можете да разгледате предложенията за господата от Zarena и да откриете идеалната мъжка чанта, а защо не и портфейл, който ще допълни визията Ви.

Остави коментар

×