Какво ни казват чантите за женския характер?


Знаете ли, че чантите не са само нашия любим аксесоар, който ни помага да носим необходимите ни вещи. Те разкриват характера на своята притежателка. Дори да не сте го подозирали, вашата чанта “говори” за вас. Но какво ли казва?

В статията ще Ви опишем няколко любопитни факти по тази тема, която знаем, че вълнува дамите.

Какво казва дамската ви чанта за вас?

Перфектната чанта - целеустремена и силна

Може би ви се е случвало да се влюбите в някоя чанта. Да я носите дълго време, без дори да се замисляте, че трябва вече да я смените? Това е Вашата перфектна чанта, която Ви е "проговорила", като сте я видели за първи път.

Такава връзка може да се установи от жена със силен характер. Когато погледнете някоя чанта и си я познаете, знаете, че това ще бъде тя - Вашата чанта. Това е проява на характер, който има голяма доза увереност. Знаете какво търсите и искате, знаете и как да постигнете целите си.

Голямата чанта - дама със суперсила

Големината на чантата определено трябва да бъде съобразена с Вашия ръст. Не трябва да се водите по последните модни тенденции, тъй като, ако сте с малък ръст, големите модели чанти няма да Ви стоят добре.

Замисляли ли сте се какви личностни качества може да разкрива голямата чанта относно нейната притежателка? Дамите, които избират големи чанти са мултифункционални. Те държат всичко да им е под ръка, и съответно им трябва голямо пространство в чантата. 

Големите чанти са характерни за семейните жени и за тези, които пътуват доста в ежедневието си, защото така ще могат да събират всичко необходимо на едно място.

Дамите, които избират големи чанти са целенасочени, винаги довеждат нещата до край, но понякога са доста нетърпеливи. Обичат грижата и вниманието.

Малката чанта - звездата на всяко събитие

Ако вече имате голяма чанта, определено една с малки размери също ще Ви бъде от полза. Малките чанти също предлагат модерни дизайни, различни стилове и цветове. Предлагат също така и удобство. Ако имате среща или сте поканени на официален повод, няма да тръгнете с голямата си обемиста чанта. Заложете на малка и кокетна кожена чанта

Дамите с малки чанти се отличават с оригиналност, стремеж и хъс към целите си. Грижат се много добре за своя външен вид и обичат да привличат внимание.

Не трябва да претъпквате чантата си, независимо с каква големина е. Предимството на малката чанта е, че няма как да я препълните с ненужни неща, тъй като пространството ѝ не го позволява.

Крос боди чанта - свободолюбива 

Това е малка чанта, която се носи през рамото. Тя е изключително удобна компактна.

Тези чанти са предпочитани от много дами, защото щадят гръбначния стълб и не изкривяват тялото при носене. Подходящи са за млади момичета, които тепърва ще носят такъв аксесоар и не са свикнали още с мисълта, че ще имат още една вещ със себе си.

За някои дами такъв вид чанта върви в допълнение с голямата чанта. Малката крос боди чанта се приема като бижу, което ще допълва визията Ви. Тя е като декоративен елемент и често дръжката ѝ е стилна верижка, която може да бъде откачена. Благодарение на това, малката чанта може да се държи и в ръката. Върху самата чанта може да има панделка или друг отличаващ се елемент.

Елегантна дамска чанта през рамо - индивидуална и модерна

Елегантната дамска чанта е присъща за силната жена. Тя държи изключително много на своя външен вид и внимателно избира както облеклото си, така и аксесоарите си. Тези жени имат свой индивидуален стил, следват модните тенденции, но също така са и отлични домакини. 

Този стил чанти са малки до средни и са с ненатрапчив дизайн. Излъчват увереност и класа. Можете да подчертаете официалната си визия с елегантна кожена дамска чанта. В нашия сайт ще намерите перфектния избор за Вас, с който ще се отличавате. Не правим компромис с материалите, които използваме, затова ще притежавате не просто чанта, а истинско бижу!

Честата смяна на чантата - следване на тренд или труден период

Знаем, че много от дамите обожават аксесоарите, и най-вече чантите си. Съчетават ги с обувки, шапки, по цветове или размери. Ако се разпознавате тук, значи сте се сблъсквали с проблема след това, а именно прехвърлянето на всички дребни аксесоари и документи от едната чанта в другата. Винаги се забравя по някой документ във вече старата ни чанта, и това го установяваме чак, когато ни потрябва в даден момент.

Честата смяна на чантата може да означава упорито следване на модни тенденции или нерешителност, неувереност, труден период, през който преминавате. Какъвто и да е вашият случай, закупуването на нова дамска чанта ще Ви донесе положителни емоции и винаги ще Ви оправи настроението.

Удобството да имаме клъч - изискана ценителка на класиката

Клъчът е отличният избор за всяка дама, която има вкус към изчистените и елегантни визии. Той е изключително компактен и удобен. 

Когато искате да излезете с другата си чанта, просто взимате клъча и го премествате в нея. Така ще бъдете сигурни, че нищо няма да сте забравили в предишната си чанта.

Малките клъч чанти са подходящи за партита, официални събития, като балове и сватби. Те са предпочитан аксесоар още от 20-те години на миналия век и все повече набират популярност. Предлагат се в най-различни размери, както с или без каишки.

Можете да разгледате нашите елегантни чанти от Zarena и да откриете Вашият идеален аксесоар, който ще подчертава характера Ви по най-добрия начин.

Остави коментар

×