Едни от най-често срещаните убеждения при жените е че задължително обувките трябва да си отиват с чантата и чантата трябва да подхожда на тоалета. 

Е, не казваме, че това е невярно, но модата в последните години стана изключително отворена към всякакъв тип стилистика и комбинации. Именно затова в тази статия ще ти дадем насоки как можеш да комбинираш маратонките или кецовете си с почти всеки тип чанта. За да те насочим по-лесно ще използваме примери с чантите от новата ни колекция “Отключи своя цвят”. В тон на статията можем да преименуваме колекцията и на “ Отключи своя стил”.

  1. Модел ZOE 

Компактна, малка, но забележителна с богатата си палитра от цветови вариации и открояващата си закръглена форма - ZOE покорява всички погледи. Тя със сигурност е малката звезда от пролетно-лятната колекция на ZARENA.  Чудиш се как да я съчетаеш?:

  • Спортно-елегантно памучно екипче и спортни обувки с по-висока платформа;
  • Лежерна къса или дълга лятна рокля с равен кец;
  • Класиката : деним дълги или къси панталони или пола, тениска и спортни обувки по твой избор.

Разбира се, това бижу би пасвало перфектно и на твоята вечерна визия, а малка тайна от нас е че конструкцията й е създадена така, че чантата сама да се задържа права на всяка коктейлна или бар маса :)

     

     2. Модел IRIS & IRIS mini

 Модел IRIS, който вече спада към вечните модели на ZARENA е доказал своята красота, стил и удобство на всички дами, които са се сдобили с него. Тази година обаче от ZARENA ти поднасяме елегантна изненада под формата на малкия кореспондиращ модел, създаващ иконичната линия на чантите IRIS - IRIS mini.

И двете модни попадения ще внесат цвят и отличителен характер както на бизнес елегантното ти облекло, така и на спортните и лежерни аутфити за свободното време през уикенда. 

Комбинирай свободно и двата модела с “лайфстайл” маратонки или кецове, защото както вече казахме - модата я създаваш ти!

      3. Модел EVELYN

Безспорно модел EVELYN -  и в двата си принта - е универсалното определение за спортно- елегантна чанта. В нея можеш да побереш всичко за забързаното ти ежедневие, за детето и дори всички покупки от инцидентното влизане до магазина! 

Заложи на червеното, ако обичаш да акцентираш върху визията си, или избери вечно красивото кафяво с черно, което ще отива на всеки един твой сет!

 

Както видя - всеки посочен в статията ни модел, си подхожда прекрасно както със спортен аутфит и спортно-елегантни маратонки или кецове, така и с обувка на висок ток и елегантен тоалет. A още по-добрата новина е, че написаното се отнася за още много от моделите ни. Защото правим чантите ни с любов за теб! Предизвикваме те да отключиш цвета си и стила си, и смело да подчертаваш неотразимата ти визия!

Коментар

  • Надежда Ангелова каза:

    Здравейте , рядко си харесвам чанта и то от пръв поглед… но модел EVELYN ме грабна та дори заслепи! Страхотна чанта, харесах я от пръв поглед и вярвате ли ми направих комплимент на жената която я притежаваше и помолих да ми каже от къде е, още същата вечер я поръчах, днес я получих и определено ще я нося с кеф ! Вече поръчах на моя колежка на която разказах за вас и разбира се хареса същия модел! Страхотни сте, ще продължавам да ви презентирам със страхотните чанти които произвеждате! :) щастлива съм имам най яката чанта ! Юхууу

    февруари 16, 2024


Остави коментар

×