Полезни съвети за избор на дамска чанта за пътуване. 


Ако сте от дамите, които обичат да пътешестват или просто работата ви е свързана с чести полети и пътувания, вероятно знаете колко е важно да имате подходяща дамска чанта. Не всяка чанта обаче е подходяща за всеки вид пътуване, а и не всеки модел ще отговори на личния ви вкус. Има и фактори, които е добре да обмислите при избора си на дамска чанта за пътуване. В този материал ще откроим няколко основни особености, които да вземете предвид, за да изберете най-подходящия аксесоар. 


Този дамски аксесоар трябва да отговаря на критериите за сигурност, удобство, размер, тегло, функционалност и стил, за да сте спокойни, че личните ви вещи са на сигурно място. В същото време факторите комфорт и красота също са от особена важност, защото стилната дамска чанта може да допълни визията ви по един уникален начин. 


Как да изберем най-добрите дамски чанти за пътуване извън града?


  • Сигурност
  • Ако често пътувате по работа или за да посетите различни дестинации с цел релакс и забавление, е важно да имате подходяща дамска чанта, която да предложи сигурност. Особено ако пътувате в друга държава, е важно да можете да разчитате, че чантата ви притежава необходимите качества, за да запази вещите ви защитени. Ето какво е добре да има чантата ви:


    • отделения с цип;
    • материал, който е устойчив на износване;
    • различни по вид прегради;
    • здрава дръжка. 

    Относно сигурността крос боди чантите са много добър избор. Това е така, защото крос боди чантата ще е винаги близо до тялото ви, а вие можете да сте със свободни ръце и да подписвате важни документи или да премествате или носите други предмети например. Дори да знаете това, не забравяйте, че е добре винаги да виждате чантата си - за целта я дръще предимно пред предната част на тялото. 


  • Удобство при пътуване 

  • Когато пътувате е добре да наблегнете на сигурността и удобството повече. По-добре чантата ви да е практична, а не просто красива. 


    Най-удобните дамски чанти за пътуване имат джобове, ципове и една или няколко прегради. Това помага много по-добре да организирате вещите си и да ги намирате по-лесно, когато ви потрябват. Още едно добро допълнение е, ако моделът има малък джоб с цип за кредитни карти и пари в брой например. 


    Ако искате да имате място и за още няколко по-големи предмети като вода, шапка, книги и други предмети, най-практичното решение е било и винаги ще си остане дамската раница. Тя не само се превърна в моден хит през последните години, но е и изключително комфортна и чаровна. 


  • Размер
  • Ако ви е необходима ежедневна чанта, в която да държите няколко дребни лични вещи, то тогава можете да изберете средна или дори малка чантa. Все пак няма нужда да носите такъв аксесоар и той да е наполовина празен през повечето време. 


    Ако по време на пътуването си всъщност сте в града, вероятно ще има момент през деня, в който ще можете да се върнете в хотела или у дома, за да си вземете необходимите вещи. Потърсете среден размер чанта, която удобно ще побере портмонето, козметика, очилата и малък тефтер.


    В случай, че се налага да носите всичко необходимо за целия ден, ще ви е нужна голяма дамска чанта или раница. 


  • Функционалност
  • След като сте определили размера и теглото на чантата за еднодневно пътуване, трябва да помислите за функционалността. А именно, от какви отделения се нуждаете, за да пренасяте вещите си?


    В края на краищата, това е чантата, в която ще поставите всичките си ценности, докато сте в движение.


    Ако планирате да вземете със себе си таблет или телефон, потърсете чанта с по-голям размер или раница. 


  • Стил
  • Когато говорим за стил, най-добрите ежедневни чанти трябва да съчетават в себе си достатъчно добре както естетика, така и удобство. 


    Това е артикул, който ще носите със себе си най-често. Опитайте се да намерите такава, която с удоволствие ще виждате на повечето си снимки от пътуванията и която с удоволствие ще носите през целия ден.


    Нашите кожени чанти ще отговорят на изискванията за красота на всяка дама, тъй като са изработени от качествена естествена кожа и имат уникален дизайн. Те са българско производство, но са на световно ниво, тъй като ние, от Zarena, имаме богат опит в производството на чанти за известни френски и италиански марки. Разгледайте колекцията ни от кожени раници, чанти и дамски аксесоари и си направете подаръкът, който заслужавате - удобство, стил и красота в едно.


    Остави коментар

    ×