Изберете правилния размер дамска чанта според Вашите нужди.


Големи и малки дамски чанти – колкото повече имаме от тях, толкова повече искаме! И това не е случайно. Дамите просто обожаваме тези аксесоари и за щастие, можем да избираме от изключително голямото разнообразие от форми, цветове и размери. 


Всяка от нас знае, че чантата е основен аксесоар, който може да я превърне в кралицата на деня или да представи тоалета й като едно модно недоразумение. 

Но няма две мнения по въпроса, че една прекрасна дамска чанта може да бъде Вашето модно изявление, което да подчертае външния Ви вид и да изрази личностното Ви светоусещане. 


Когато подготвяте тоалета си, обърнете внимание на този съществен детайл. Първото нещо, на което трябва да наблегнете, е размерът на чантата. Той трябва да съответства на облеклото, а съчетанието да отговаря и на конкретния повод. За да Ви помогнем да направите правилния избор, подготвихме тази статия, в която разгледахме предимствата на малките и големите чанти.


Дали сте привърженички на тезата, че най-хубавите неща са дискретно поставени в малка опаковка? Или сте на принципа колкото повече-толкова повече? 

Преди всичко трябва да разберете какво съответства на Вашия стил и какво Ви кара да се чувствате изключителни. Коя е най-добрата дамска чанта за Вас? Как да определите какъв размер дамска чанта да носите спрямо Вашите нужди? 

Има как да разберете и ние сме тук, за да Ви помогнем. 

 

От къде да започнете?

Първото нещо, което Ви съветваме да направите, е да изпразните старата си чанта напълно и погледнете добре какво е било нейното съдържание. Може да Ви се струва необикновено, но това ще Ви помогне да изберете новата си любима и удобна чанта.


След като прегледате извадените вещи, замислете се дали наистина имате нужда от всичко това в чантата си? Сигурни сме, че ще намерите поне няколко предмета, които ще счетете за излишни. Повечето дами в бързината поставят какви ли не елементи в отделенията, а след това забравят да ги премахнат. Звучи Ви познато, нали? 

Значи е време да подберете само тези елементи, които са Ви необходими. 

Сега, след като имате пред Вас само онези предмети, които искате да поставите в новата си дамска чанта, можем да пристъпим напред. 


Голяма или малка дамска чанта – какво да изберете?

Притежанието на висококачествена дамска чанта и доброто й съчетание с облеклото, е истинско удоволствие. Но за да си го доставите, е необходимо да направите правилния избор относно размера. 

Нека разгледаме какви са предимствата на малките и големи дамски чанти.


Плюсове на големите чанти

Предимства на големите ръчни чанти и защо трябва да имате поне една в гардероба си.


По-голямо пространство

Една от най-главните причини, поради които дамите предпочитат големите стилни чанти, е пространството. Това е и основната цел на този вид дамски чанти – да Ви позволят да носите всичко необходимо. От лаптопа или таблета и смартфона Ви, бутилките с вода и портмонето, в което държите парите и кредитните си карти, до любимия Ви вкус на Tic Tac, гланца за устни, слънчевите очила, очилата за четене и още дузина неща – голямата чанта може да се справи с пренасянето на всички тези вещи с лекота. 


Дори да решите да напазарувате в последния момент, има къде да поставите голяма част от покупките си. Ако планирате да предприемете пътуване, можете да сложите вещите, които ще използвате най-често през това време и да разчитате, че ще са буквално на една ръка разстояние от Вас.


Повече разделения и опции за съхранение

Една голяма част от големите чанти са много удобни и защото разполагат с много джобове и подразделения. Можете да организирате всичко по един прегледен и приятен начин, така че да се ориентирате добре, дори да носите множество предмети.


Големите чанти с ефектни презрамки, модни закопчалки и други впечатляващи детайли са чудесен избор за жените, които желаят да прибавят стилен акцент към елегантната си визия


Добавете елегантен моден щрих към облеклото си

Няма съмнение, че висококачествената дамска чанта за ръка или за рамо си заслужава инвестицията. Тя със сигурност ще добави щипка блясък и класа към облеклото Ви и ще привлече погледите към Вас. Независимо дали става въпрос за вечерни партита или за ежедневна употреба в офиса, закупуването на качествена голяма дамска чанта ще Ви помогне да се откроите от тълпата и да се почувствате специални.


Никой не знае какво носите вътре

Понякога сме склонни да сложим толкова неща в голямата си чанта, че дори и ние не знаем какво има в нея. Това, от една страна, е чудесно, тъй като можете да се възползвате от пространството в най-различни случаи.


Изненадващи модни намаления и покупки, които не бихте искали да пропуснете - можете да си позволите да сложите какво ли не - без да се издавате, че сте били на пазар. С нея можете дори да носите закупения в последния момент подарък за приятеля си и да го изненадате, когато се срещнете след няколко минути. 


Предимства на малките дамски чанти

Малките чанти също имат своите плюсове и минуси, с които е добре да сте запознати, за да направите най-добрия избор за себе си.


Малък моден аксесоар, с който да блеснете

Искате да подчертаете своята женственост и да се движите свободно в прекрасната си рокля? Малката Ви дамска чанта ще е винаги до Вас, като в същия момент ще допълни стилната Ви визия, без дори да усещате, че я носите. 


Носите само това, от което най-много се нуждаете

Имате само няколко вещи, които искате да вземете със себе си – в такъв случай изборът на голяма чанта не е основателен, тъй като ще трябва да мислите с какво друго да я запълните. От друга страна, в малката чанта можете лесно да намерите дори най-малките предмети.


Малката дамска чанта е лека и компактна

Основно предимство на малката чанта е нейният размер и компактност. Тя не тежи, така че ако сте се запътили на модно парти, можете дори да танцувате с нея, тъй като тя няма да Ви пречи, а в същото време няма да се налага да търсите специално място, където да сте сигурни, че няма да бъде открадната. 


Aко искате да получите още вдъхновение, разгледайте нашите колекции дамски чанти, с които да подчертаете и допълните тоалета си. Не се колебайте да ни потърсите за съвет. Екипът на Zarena e винаги на разположение да отговори на Вашите запитвания, защото, дами, Вашето щастие е приоритет за нас!


Остави коментар

×