Придайте завършеност и стил на официалния си тоалет с подходяща...дамска чанта.


Ако Ви предстои да отидете на по-официално събитие като сватба, бал, вечерно излизане или изискана вечеря, вероятно бихте искали да сте сигурни, че ще сте с представителен и неотразим външен вид. За подготовката Ви, дами, е необходимо да обърнете малко повече внимание както на официалния си тоалет, така и на допълнителните аксесоари, тъй като този вид събития са по-изискващи от останалите. 


В кое се крие разковничето на пленителната Ви дамска визия? Може би ще кажете, че това е елегантната рокля или костюм. Това също е правилен отговор, но има още един основен елемент, който не бива да подценявате, а именно – качествената и стилна дамска чанта


Официалният Ви тоалет няма да бъде завършен, ако не изберете правилните аксесоари. Красивата дамска чанта е чудесно допълнение към цялостната Ви визия, но това не е само красив аксесоар. Дамските чанти са функционално и практично съхранение, благодарение на което можете да носите вещите си и да изглеждате зашеметяващо.


Както не всеки тоалет е подходящ за всяко събитие, имайте предвид същото и за чантите. Не допускайте грешката да носите ежедневната си чанта на официално събитие. Нека споделим с Вас няколко ценни съвета относно правилния избор на изискана чанта.

кoya-e-podhodyashtata-damska-chanta-za-ofitsialna-vecher-myzarena.com

Как да изберете най-подходящата чанта за изискано събитие, която да пасва на тоалета Ви?


  • Изберете дамската си чанта спрямо събитието.
  • Официалните събития обикновено изискват да носите официална дамска чанта. Въпреки това изборът на модел зависи от конкретното събитие, на което сте поканени. Затова избягвайте закупуването на първия вариант, който Ви хареса, а по-скоро помислете за предназначението на аксесоара.


    Сватбените събития, баловете, изисканите вечери и стилните бизнес срещи ще Ви поставят в различни ситуации, изискващи различни дрес кодове. Преди всичко обмислете каква ще е заобикалящата Ви среда. В някои случаи може да се наложи да носите чантата си през цялото време, тъй като или ще сте постоянно в движение или просто няма да има къде да я оставите. За такива ситуации заложете на практичен и лек вариант. Например чантите, които са с верижка обикновено могат да бъдат носени през рамо, а ако Ви се наложи, само с едно лесно движение можете да скъсите дръжката и да носите аксесоара през ръката си. През коя част от деня ще бъде събитието? Лъскавите чанти например, са по-подходящи за вечерни събития, а в случай, че събитието е през деня, препоръчваме да се насочите към по-семплите и стилни модели.


  • Изберете подходящия дизайн
  • Дизайнът на чантата също трябва да е ключов при избора Ви. Можете да разгледате разнообразието от стилове и да се насочите към онзи, който ще се съчетае най-добре с тоалета Ви. В същото време моделът, който ще закупите трябва да е най-функционален за конкретния повод. За официалните поводи е препоръчително да се насочите към по-изисканите и шикозни варианти. Обърнете внимание на малките детайли, които правят чантата Ви уникална


    Най-предпочитаните чанти за изискани събития са тези тип плик, портмоне, за китката и други. Чантите тип клъч са тенденция сред изборите за официални събития. Въпреки това не се страхувайте да експериментирате и да изберете нестандартен модел, тъй като така има голяма вероятност да впечатлите останалите гости на събитието. 


  • Помислете за размера
  • Определете от какво място за съхранение се нуждаете, за да можете да изберете подходящия размер чанта. Обикновено вечерните събития не изискват носенето на голяма чанта. Дори случаят да е такъв, не пропускайте да се уверите, че ще можете да поставите всичките си вещи като телефон, ключове, малко портмоне и червило. Ако се нуждаете от още  малко грим, който да носите със себе си, помислете за тубички или шишенца с малък размер, за да спестите място.


    Малките чанти с отделения или джобове са практичен вариант, тъй като можете лесно да намерите вещите си, дори ако се намирате на място, където няма добра осветеност, ще Ви улеснят да намерите това, което търсите, дори в тъмното, и вероятността да загубите вещите си ще бъде по-малка. В случаите, в които имате нужда от повече място за съхранение, можете да изберете по-голяма чанта за рамо или дори изискана чанта тип торба, стига да подхожда на обстановката. Висококачествените кожени чанти са до голяма степен универсални и са чудесни за всякакви официални събития.


  • Дамската чанта трябва да подхожда на Вашия тип тяло
  • Съобразете размера на чантата с Вашето телосложение. Дамите, които са с по-нисък ръст, е добре да заложат на по-малки чанти, а тези, които са по-едри, е препоръчително да се насочат към средните и големи модели. Разбира се, няма нищо задължително. По-важното е удобството на чантата. Трябва да се движите свободно с нея и в същото време тя да побира всички принадлежности, които ще са Ви необходими.


  • Перфектната чанта е липсващият елемент от тоалета Ви
  • Понякога единственото, което Ви е нужно, за да заблестите по време на изисканото събитие, е една стилна и семпла рокля, допълнена с впечатляваща чанта. Не пропускайте да съчетаете правилно и цветовете и стиловете. Всъщност изборът Ви на чанта казва много повече за Вас, отколкото си мислите. Това е израз на Вашето усещане за стил, затова този аксесоар трябва винаги да резонира с облеклото Ви и да сте сигурни, че така отправяте собственото си модно послание. 

    oficialna-damska-chanta-myzarena.com

    Ние, от Zarena, сме посветени на това да правим нашите клиентки щастливи и красиви, като сме се погрижили колекциите ни да включват разнообразие от висококачествени стилни чанти. Разгледайте нашите предложения и открийте своята любима дизайнерска чанта. Очакваме Вашите запитвания онлайн. Нашият екип с удоволствие ще асистира на всяка една от Вас да намери онзи аксесоар, който да й помогне да блести със стил и класа. 

    Коментар

    • Мирослава Кулева каза:

      За официален тоалет -аз използвам чанта клъч …

      октомври 16, 2021


    Остави коментар

    ×