Кои са най-подходящите дамски чанти за майки?


Всички знаем, че най-вълнуващият период от живота на една жена е майчинството. Особено за дамите, на които им се случва за първи път, този период е изпълнен с изключително емоционални и дори понякога особено тревожни моменти. Тогава имаме нужда от емоционална и физическа подкрепа, защото всичко се “върти” около детето. Но означава ли това, че новата ни мисия на майка, трябва да е причина да зарежем своя стил? Твърдо Не.

 

Ние, от Zarena, вярваме, че една жена може да изглежда невероятно през всички етапи от живота си, включително и по време на майчинство. Всъщност, смятаме, че отглеждането на дете е един много специален период, в който майката трябва да премине с увереност, отдаденост, но и стил. Жената трябва да се чувства също толкова красива и специална, докато се грижи за малкото съкровище до себе си. 


Тази статия посветихме на мамите и техния стил. Направихме преглед на най-подходящите дамски чанти за тях, като подчертахме предимствата им. 


Чанта за майки - как да изберете своята?


Неслучайно майката е незаменима. Тя трябва да жонглира с толкова много задачи в ежедневието. От грижа за детето, до пазаруване, чистене, готвене, игра и какво ли още не - понякога чак ни се струва невероятно как се справяме с всичко. 


В това предизвикателно препускане често мамите губят фокуса от себе си и пропускат да се радват на красотата и щастието си. Чантата е един аксесоар от визията ни, по който може да си проличи отношението към самите нас. Нека все пак да спрем за миг и да се замислим, че не сме създадени, за да забравим за себе си, след като родим. Нека обърнем внимание на начина, по който изглеждаме - който е и начина, по който се чувстваме. 


Ще преминем през наръчника ни от дамски чанти за мами, с който ще се опитаме да ви помогнем в избора на подходящия модел за вас. Ще споделим с вас чанти, които са подходящи както за бизнес майки, така и за майки, любителки на красивите ежедневни аксесоари, или тези, които искат да носят всичко необходимо за детето със себе си. 


Топ видове дамски чанти за мами


  • Чанта за рамо тип шопър
  • Тези дамски чанти са характерни с изключително просторна вътрешна част и определено могат да поберат много от вещите на майката и детето. Можете да сте спокойни, че всичко, което носите със себе си, ще е добре защитено. 


    Нашето предложение за вас: JASMINE – чанта за рамо - шопър

    JASMINE е супер удобна ежедневна дамска чанта, която ще ви помогне да се справите с ежедневните си задачи със стил. Тя има елегантен и изчистен дизайн и е изработена от мека висококачествена кожа. 



  • Дамска раница за майки
  • Раницата се счита за един от най-удобните варианти дамски чанти за мамите. Причината е очевидна - благодарение на тях можем да разполагаме и с двете си ръце, докато носим всички съществени вещи за забързаното си ежедневие. 


    Без значение дали ще ви се наложи да сменяте пелени, да играете, да пазарувате, дамската раница ще разпределя равномерно тежестта си, докато вие действате. Тук е важно раницата да има няколко отделения, до които да достигате лесно.


    Нашето предложение за вас - POPPY - кафява кожена раница

    POPPY e чудесна раница за супер майки. Тя ще ви помогне да изглеждате великолепно, докато се справяте с всичките си предизвикателства. Има две основни разделения, които лесно се достигат, тъй като се затварят с удобен и красив цип. Големината й е достатъчна, за да поберете пелените, шишето, портмонето, че и няколко от любимите ви гримове.


  •  Дамска чанта крос боди тип торба
  • Още един вариант за голяма дамска чанта с възможност за носене като крос боди. Този вариант ще ви помогне да изглеждате забележително и в същото време леко небрежно. Чудесен е за разходки, пътувания и игри. 


    Нашето предложение за вас - Lotus - чанта за рамо + крос боди

    Lotus е много удобна дамска чанта с невероятно модерен дизайн. Tя има къса и дълга дръжка, за да може да я носите, както предпочитате. Изключително ефектно е затварянето с регулатор, а просторната вътрешна част ще ви даде възможност да носите всичко нужно със себе си. 


  • Структурирана дамска чанта за бизнес майки
  • Имаме перфектното предложение и за майките, които държат на бизнес стила си. Структурираната чанта предлага елегантен и красив дизайн, който се вписва чудесно в работния стайлинг. 


    IRIS – чанта за рамо + крос боди

    IRIS е отговорът за красива дамска чанта за бизнес дамите, които търсят средно голям, елегантен и супер стилен градски аксесоар. Тя има интересно затваряне с катарама и просторна вътрешна част с три удобни разделения.










    Ако искате да получите още вдъхновение за дамската си визия, заповядайте в нашия онлайн магазин. При нас ще намерите много качествени кожени чанти и аксесоари, които си заслужава да имате. 


    Остави коментар

    ×