Кауза

 

 

Световният ден за борба с рака се провежда ежегодно на 4-ти февруари и е единствената инициатива, обединяваща целия свят в борбата срещу глобалната ракова епидемия. Основната цел на инициативата е да се повиши осведомеността за рака и насърчи ранното диагностициране и лечение.

Световният ден за борба с рака се отбелязва от Международната общност за борба с рака (UICC), правителства и хора от цял свят. Всяка година глобално се провеждат повече от 900 различни дейности, свързани с гласност и превенция на онкологичните болести.

Последните 2 години Пандемията от COVID-19 засегна значително хората с ракови заболявания, поради отложени прегледи, забавяния и промени в леченията.

Тази година, ние от ZARENA, решихме да се включим и да дадем нашия принос към жени, засегнати от рака на гърдата, като подкрепим Фондация "Една от 8" .

Една от 8 оказва подкрепа на пациентите с рак на гърдата и техните близки чрез информация, услуги за ранно откриване и подкрепа преди, по време и след онкологична диагноза. Дейностите на Фондацията дават надежда и реална помощ, когато пациентите се нуждаят най-много от нея.

Решихме да подпомогнем Фондацията "Една от 8", като дарим 10% от стойността на всяка онлайн поръчка в рамките на месец Февруари.

Ние държим на прозрачността и ще обявим събраната сума в края на месеца на страницата https://zarenabags.com/pages/kauza.

×