Ръководство за подаряване на най-подходящата дамска чанта.

Всяка дама заслужава да има своята перфектна дамска чанта, която да носи с удоволствие. Колко прекрасно би било, ако вие подарите тази чанта, нали? Наистина това звучи чудесно, но може би единственото, което ви спира да направите този прекрасен подарък на любимата ви дама, е, че не сте сигурни как да изберете сред разнообразието на пазара.

Не е необходимо да прибягвате към традиционните скучни подаръци, защото ние сме тук, за да ви помогнем. Ако искате наистина да впечатлите специалната дама в живота ви, не бъдете онзи приятел или член от семейството, който подарява поредната карта за пазаруване или безличен подарък. Бъдете онзи човек, който подарява перфектния красив и практичен подарък

Защо дамската чанта е идеалният подарък за вашия любим човек?

Искате да отправите правилното послание – дамската чанта може да бъде този посланик. Ще се запитате как така? Всъщност дамската чанта като подарък казва „Аз знам коя си, познавам те и ти си силна и прекрасна личност.“ Причината за това попадение е, че избраната от вас дамска чанта говори, че вие познавате получателката й и искате да й дадете най-доброто. 

Ще ви дадем и друга основателна причина. Виждали ли сте дама без чанта? Няма как да не сме единодушни, всяка жена притежава няколко такива аксесоара, защото той е необходим в ежедневието й. Ако подарите една наистина качествена кожена дамска чанта, бъдете сигурни, че получателката ще грее от щастие. Нека признаем, всяка дама има любими чанти, а една голяма част от дамите си мечтаят за такъв стилен дизайнерски аксесоар.

Вече е ясно, че този аксесоар е повече от желан от дамите. Сега остава да изберете подходящия модел. И ние сме подготвили нашите препоръки за вас спрямо различните дами.

Стилната бизнес дама

Жените, които са тип бизнес дами или тези, които обичат да са стилни, когато отиват на работа, определено се нуждаят от практична чанта, която да им помага в забързаното работно ежедневие. Тези дами обикновено са устремени към успех и външният им вид изразява това. 

Чантата, която е подходяща за тях, трябва да е достатъчно голяма, за да може да побере лаптопа, работните тефтери, гримове и вероятно още няколко допълнителни вещи, необходими за работа. Освен това аксесоарът трябва да е с изчистен и професионен вид и да може да бъде съчетаван с работната визия. 

  • Нашето предложение за вас е: Голяма чанта LORA

Тя е женствена и елегантна и е подходяща за ежедневието на всяка бизнес дама.

Парти момичето

Всяка една жена има в себе си парти момиче, което се развихря в определени моменти. Тук става дума за онези дами, които обичат да разпускат с любимата си компания вечер с хубаво питие и много смях. 

За тази част от дамите можете да заложите на стилна малка дамска чанта през рамо, която няма да попречи на партито по никакъв начин. А дори обратното. Ще подчертае чара на притежателката.

Нашето предложение за вас е: Крос боди чанта с цип и метална дръжка BILLIE

Тази чаровна малка чанта е практична, шикозна и красива и ще помогне на притежателката си да заблести с пълния си блясък.

Шопинг фурията

Тук става дума за онази дама, която знае много добре какво иска и как да го постигне. Тя има собствен стил, но и се интересува от модните трендове. Искате да си закупите нещо актуално? Питайте нея и тя ще ви насочи. Тя дори знае кои брандове скоро ще имат нова колекция, от която вече си е набелязала какво ще си купи. Познахте ли я? За тази дама чантите са много важна част от тоалета и винаги ги съчетават перфектно. 

Нашето предложение за вас: Малка чанта Valerie

Тази очарователна дамска чанта кроасан е последния хит сред кожените аксесоари. Не пропускайте да подарите на модните любителки такава, ако все още я нямат.

Готината мама

Да си майка, не означава да загърбиш стила си на обличане. Разбира се, знаем, че това променя живота на една жена. Но чантата за пелени не е единствения избор. Всъщност можете да помогнете на майката да носи красив и практичен аксесоар със самочувствие, като изберете прекрасна дамска кожена раница. Тя е практична и функционална и ще е винаги до готината мама, за да й помага да носи всичко необходимо със стил.

Нашето предложение за вас е: Кожена раница LADA

Разбира се, този вариант е чудесен избор и за всяка дама, която обича спортно елегантния стил и удобството на качествените кожени раници.

Сладкодумната пътешественичка

Има дами, които просто не могат да останат дълго време в един град. Те обичат да пътуват, да изследват и да покоряват нови дестинации. Една дама, която обича приключенията, се нуждае от красива функционална чанта, която ще й помогне да се чувства свободна да пътува.

Тук най-подходящия избор трябва да е практична и стилна чанта, която може да се впише в много тоалети. Също така тя трябва да побира всичко важно и да не пречи на пътуването. 

Нашето предложение за вас е: Чанта за рамо Lizzy 

Тази чанта е със среден размер и има дълга презрамка, която позволява да бъде носена през рамо или през тялото. 

Разбира се, нашите предложения за вас не се ограничават с това. Можете да разгледате още много вдъхновяващи идеи за подаръци в нашия онлайн магазин. Не се колебайте да се допитате до нас, ако не сте сигурни коя чанта да изберете. Ние сме тук за вас!

 


Остави коментар

×