Защо толкова обичаме крос боди чантите?

Малки, но не прекалено! Елегантни, но не твърде изискващи! Практични и сладки – крос боди чантите са подходящи за много случаи и затова сме влюбени в тях. Чантичката, която можем да носиш през рамо или през тялото, е винаги до нас, когато ни се налага да свършим няколко задачи, когато  бързаме, когато отиваме на кафе с най-добрата си приятелка или на вечерна разходка. Особено когато са изработени от качествена кожа, този вид модни аксесоари са много привлекателни, издръжливи и удобни.

Крос боди чантите се предлагат в много цветове и форми, затова със сигурност можете да изберете най-подходящата за Вас. Черните кожени крос боди чанти са универсални и могат да се съчетаят с всяко облекло. Ако искате да поставите акцент в облеклото си, можете да изберете цветен вариант, който да пасва и на останалите тонове от тоалета Ви.

Ето още какво прави крос боди чантите задължителен аксесоар от женския гардероб:

  • Универсалност
  • Замислете се колко лесно е, когато нямате време да избирате дълго, просто да вземете любимата си крос боди чанта и да я преметнете през рамо или през тялото. Знаете, че тя лесно ще се впише в тоалета Ви, защото е универсален аксесоар. Ето защо този тип чанти са обичани и от производителите на модни аксесоари.

    Освен че е подходяща за всеки тоалет, този тип чанта перфектно се вписва и във всеки повод. Това е чудесна инвестиция, тъй като купувате аксесоар, който можете да носите навсякъде, а издръжливостта му е гарантирана поради качествата на естествената кожа. 

    Не е нужно да сменяте чантата си всеки ден, а можете да заложите на един качествен модел, който просто обичате да носите. Всяка дама знае, че любимите дрехи и аксесоари са онези, които просто не искаме да сваляме. 

  • Стил
  • Ако държите винаги да сте елегантни и стилни, чантите тип "crossbody" са чудесно решение. Това не е просто аксесоар, който носите със себе си. Поставяйки стилна малка чанта през тялото, Вие добавяте модерно и готино излъчване към визията си. 

    Без значение какво вършите и двете ви ръце ще са свободни, за да се справите с всички задачи бързо и лесно, докато чантичката Ви се грижи за това да изглеждате зашеметяващо.

  • Практична големина
  • Обикновено големината на този тип аксесоари варира от малък до среден, тъй като прекалено голямата чанта не стои естествено и удобно през тялото, а също така, ако е препълнена, дългата дръжка ще натоварва рамената. 

    1. Вдъхновение за знаменитости

    Не е случайно, че много знаменитости и модни инфлуенсъри обичат да носят крос боди чанти както в ежедневието си, така и на официални събития! Тези аксесоари са на върха на модната тенденция, но това не е единствената причина нашите любими звезди да ги избират за визията си. 

    Обикновено известните личности са с натоварен график, който трябва да спазват, но това не винаги е възможно и често се налага да „тичат“ от една среща до друга, от едно участие на друго. Въпреки че могат да си позволят да имат всички чанти на света, те често избират този практичен и същевременно елегантен вариант. 

    На звездите често им се налага да ходят на различни по вид събития, помежду които може да нямат време да сменят тоалета и чантата си. Ето защо крос боди чантата е верен техен спътник във всички задачи и срещи.

    Почувствайте се като модна звезда с прекрасна крос боди чанта от естествена кожа. Едни от най-актуалните модели, които можете да откриете и в колекцията на Zarena, са с овална форма на ромбчета с метална верижка. Издигнете визията си на ново ниво, без да правите компромис с качеството!

  • Бъдете винаги в крак с модата!
  • Тези чанти не се появяват на модния пазар сега и определено бихме казали, че ще бъдат актуални още дълго време. Още с появата си преди няколко години те станаха абсолютен хит поради многото си качества, които споменаваме в тази статия. 

    Хората все повече разбират, че свободата е най-ценното нещо и не е нужно да носим целия си свят в чантата си. Това не само тежи, но и е психически обременяващо. Ето защо крос боди чантите се наложиха толкова стабилно и се превърнаха в задължителен аксесоар от женския гардероб.

  • Функционалност 
  • Малката чантичка с дълга дръжка е символ на свобода – свобода на избора Ви как да я носите. Можете да я поставите през тялото или да я носите през рамо, всичко зависи от предпочитанието Ви. Най-функционалният вариант обаче е през тялото, тъй като така чантата ще е винаги близо до тялото Ви, а ръцете Ви ще са свободни.

    Няма нищо по-хубаво от това да сте безгрижни, докато се разхождате из града или сред природата! Със сигурност не бихте искали и  чантата ви да ви пречи, докато пазарувате или изпълнявате ежедневните си задачи.

    Която и крос боди чанта от нашата колекция да изберете, няма как да сгрешите, защото всяка една е уникална. Все пак помислете кой е онзи модел, който отговаря на стила Ви и това, което обичате да правите. Ние гарантираме за високото качество и перфектен вид на всеки един от нашите продукти. Екипът на Zarena е винаги на линия, за да отговори на Вашите въпроси или да Ви даде съвет как да изберете подходящия моден аксесоар за Вас, затова не се колебайте да се свържете с нас! Очакваме Ви!


    Остави коментар

    ×