Лятната мода е толкова вдъхновяваща, цветна и пълна с настроение. Вероятно и вие обичате да експериментирате с различни видове дрехи и аксесоари, особено през сезона на приключенията. Когато сменяте често чантата си обаче може да пропуснете да сложите съществени вещи, които допринасят за вашия комфорт и позитивен вайб.


Какво обаче да не забравите да сложите в лятната си чанта? 


Изборът ви на вещи, разбира се, най-вече зависи от това какво смятате да правите. Дали ще отидете на плаж или ще се разхождате в града, дали отивате на работа или на парти. 


В тази статия ще наблегнем на вещи, които е добре да носите в повечето случаи през лятното ежедневие. За някои от тях със сигурност се досещате, но с други може и да ви изненадаме. 


Какво да сложите в лятната си чанта?


  • Слънчеви очила
  • Слънчевите очила са целогодишна необходимост. Тези аксесоари ни помагат да предпазим очите си от слънцето, вятъра и да изглеждаме модерно и стилно. Най-важното е да изберете подходящ модел за сезона, който да отива на лицето и косата ти. Също така се уверете, че очилата ви имат UV защита. 


  • Слънцезащитен крем
  • За да запазите кожата си млада и хидратирана през лятото, не е достатъчен ежедневният хидратиращ крем. Особено ако кожата ви е чувствителна, а се налага да се излагате на пряка слънчева светлина, слънцезащитният крем може да е много полезен. 


  • Спрей за насекоми
  • През лятото разходката сред природата е нещо, което ни доставя наслада и прохлада. Знаем обаче колко неприятно може да бъде почивката ни да се прекъсне от нашествието на различни насекоми. Затова е добре винаги да сме подготвени да се предпазим по подходящ начин. Ако сте любители на натуралната козметика и защита, винаги можете да сътворите домашен репелент с етерични масла от лавандула, лимонова трева и мента - ароматът е много по-приятен, а и има разхлаждащ ефект. 


  • Вода
  • Освен за външната хидратация е добре да сме подготвени и за вътрешната. Съветваме ви винаги да носите със себе си бутилка с вода. Ако искате може да разнообразите вкуса, като добавяте различни плодове, листа от мента или краставица. Може да изберете малък красиво декориран термос, който да съхранява студена напитка.


  • Енергийна храна
  • Нещо, което може да ни се случи по време на лятната динамика, е да нямаме време да хапнем. Особено ако тичаме по задачи по време на летните жеги, съществува вероятност да ни прилошее. Бъдете подготвени за всякакви ситуации. Едно енергийно барче може да ви спести тези неприятни моменти. 


  • Шал
  • Един малък ефирен шал от памук или сатен например може не само да ни стопли. Той е чудесна стилна алтернатива, когато не носите връхна дреха със себе си или искате да предпазите кожата си от слънцето.


  •  Ветрило
  • Този малък елемент може да е с вас навсякъде и да ви помогне да се охладите! Има много интересни цветни модели, които освен, че ще ви помогнат да се спасите от летния задух, ще добави и доза елегантност към визията ви. 


    Каква трябва да е лятната ви чанта?


    Външният модерен вид и качествената изработка са ключови, но за лятото е добре да помислите за лек и практичен вариант. Малките крос боди чанти могат да са много функционални и да са винаги до вас в забързаното ви ежедневие. 


    На сайта ни ще намерите разнообразие от кокетни и стилни малки дамски чанти.




    Ако все пак имате нужда от повече място за съхранение, плетените модели са много добро решение. Те са абсолютен хит през летния сезон и можете да ги носите както на плажа, така и в града. Допълнете визията си с красива плетена шапка, за да се предпазите от слънцето и да добавите стилен завършек. 

    Можете да разгледате нашите плетени чанти, които предлагаме. 


    Разбира се, има много други чанти, които да изберете. В нашия онлайн магазин ви очакват уникални модели, които си заслужава да притежавате. Следете нашия блог за още интересни и полезни статии. 


    Остави коментар

    ×